BirHamile Okurken içim cız etti benzer durumları bende yaşadım gercekten cok sevindim sizin adınıza😇
Benmde rahim problemim var kalp şeklinde ( aruat uterus ) perdeleme var .. 3 yıllık evliyim İlk kürtajlı düşük, sonra kanamalı düşük .. Bende ilkinde cok kötü hissettim 1 sene cocuk düşünemedim psikolojim cok bozulmustu o çatala cıkmak filan şimdi bile diyorm asla normal dogum yapamam herhalde o an doktorlar filan ne bileyim bilinçaltımda kaldı bi kötü anı olarak bazen rüyalarıma girer .. Zaman geçti aylarca bebek bekledim olmadı hic bir sorun da yoktu bundan başka ama buda engel degildi aslında insan başına gelince psikolojik olarak olumsuz düşünüyor işe.. Rabbime binlerce Şükürler olsun ki şu an 15 haftalık hamileyim 13. Haftama kdr hep ara ara kanamam oldu sürekli hastane yattım bitmek bilmeyen kusmaları saymıyorm bile Sürekli kilo vermeler filan öyle zor gümlerdi ki .. Sizinde dediğiniz gibi insan bağlanamıyor ben hamile oldugumu ögrenince eşim ağladı benm gözüm bile dolmadı korktum, insan bi donuklaşıyor normLdd cok duygusalom herşeyede ağlayan biriyim .. Şimdi bile çevremde hamile arkadaslarım var bebeklerine bseyler bakıyorlar alıyorlr rabbimin gücüme gitmesin hevesim yok cok korkuyorm cnkü.. evladımı Sağlıkla kucagıma alır mıyım o günleri görür müyüm diye düşünüyorm .. Her kontrole gidişimde doktoru sorularla bunltıyorm iyi mi büyüyo mu kalbi nasıl atıyo gibi içim hep bi panik.. Hep iyi mi nasıl düşüncesi.. Kanama geçti şimdide inanılmaz ağrım var rahmim aşağıdaymış kalp şeklinde olması da ağrı yapıyormus otursam ağrı sancı batma hissi yatsam yatamıyorm bir anda sancım tutuyor sürekli yat diyorlarda zaten ilk 3 ay hep yattm kanam sebebiyle kendimi bazen bitkisel hayata girmiş gibi hissediyorm daha cok minik bebegim 15 haftasında inşallah tutunur inşallah bende bir gün doğum hikayemi anlatırım burda sizin gibi umut olurum arkadaşlara. Uzunca yazı oldu ama paylaşımınız bi nebze olsun beni rahatlattı rabbim kimseye aratmasın