Selamunaleyküm Arkadaslar
Sonunda banada hikayemi yazmak nasip oldu ☺️ Nerden baslasam bilmiyorum biraz uzun olacak umarim okurken sIkilmazsiniz.. Iki senelik evliyim ve cift rahmim var (Uterus Bicornis) evliligimin 3. ayinda hamile kaldim okadar mutlu oldumki en cok istedigim seYdi cocuk sahibi olmak.. cok pipirikliydim hamileyim ve cift rahmim var ne olur ne olmaz diye ise gitmeye ara verdim.. yaptigim herseye dikkat ederdim agir poset bile tasimazdim aman birsey olmasin bebegime derdim. Ama oldu 10. haftada doktor kontrolünde kalbinin durdugunu ögrendim hic beklemedigim birseydi dünyam basima yikilmisti sanki. Inanamiyordum okadar dikkat etmeme ragmen kalbi durmustu yavrumun cok üzüldüm agladim ama asla isyan etmedim.. vardir bundada bir hayir, cok sükürki hamile kalabiliyormusum diyip kendi kendimi teselli ettim. Ve bu hamileligim kürtajla sonuclandi.
Bundan 6 ay sonra tekrar hamile kaldim ama bu sefer soguk kanliydim sevinemiyordum ne olur ne olmaz diye cok baglanmadim oluruna biraktim ve ne yazikki buda düsükle sonuclandi.. Ama kendimi cok kaptirmadigim icin ve kürtaj degilde kanamayla düstügü icin ilki kadar acitmadi beni tabiki üzüldüm ama yine dik durdum. Alaninda uzman bir kadin doktoruna gittim ve bana bunlarin tesadüf oldugunu söyledi cocuk sahibi olmamda bir engel olmadigini cift rahmiminde engel olmadigini ve üc ay sonra tekrar denememi söyledi. Evet tekrar denedim ve yine hamileydim 3.ü gebeligim yine sevinemiyorum tutunamiyordum yavruma ama o bana tutundu 🤲🏻 her doktor randevusunu dört gözle beklerdim ama titreye titreye giderdim ultrasyonda her kalp atisini gördügümde aglardim mutluluktan. Kuzum evladim can parcam beni birakmadi ve suan besiginde misil misil uyuyor. ☺️ Hamileligim cok rahat gecti ilki gibi pek dikkat etmedim her isimi kendim yapardim temizlik yemek vs. Dikkat etmememe rahmen oglum beni birakmadi yani demem o ki agir tasimakla onla bununla alakasi yok Allah nasip etmisse ne yaparsan yap birsey olmaz..
Erken dogum korkumda oldu tabiki ama cok sükür erken dogmadi, dönmedigi ve dogum kanalina girmedigi icin 39+0 haftada sezeryan dogumla dünyaya geldi.
Demem o ki asla umudunuzu kaybetmeyin istiyorsaniz pesinden kosun 👍🏻☺️