Mervettas Nuriiiiii ben onu 13 14 yaşındayken yapardım 😄ellerime bolca nemlendirici Sürüp poşet geçirirdim sabah kalktığımda yumuşacık olurdu hatta yumuşaktan da öte birsey 😄
Nilay35 Koalina nerde oturuyorsun cnm bnm kendimn alaovera çiçeğim var evde yetsitiriyorum verebilirim yaknsan
Vete Koalina vazelin veya nemlendirici krem sürdükten sonra poşet eldiven tak en az 1-2 saat ellerin içinde kalsın terlesin bunu sürekli uygula daha çabuk nemlenir ve düzelir
Ezgi05 Koalina hametan zaten bebek kremi zararlı olacağını düşünmüyorum. Bir tek vazelinin zararlı olduğunu duydum
bsra18- Koalina Hindistan cevizi yağı canım onu sürmediğim zaman ellerim kütük gibi oluyor dene sende hatta imkanın varsa gece sür bi eldiven tak uyu sabah ellerinin haline sen bile inanamayacaksın pamuk gibi oluyor bir gecede
Koalina bsra18- Yok Canım yarın alırım nasipse kontrole gidicem 😀 İnan ki benim de kütük gibi valla eşimin elleri benimkinden daha çok yıpranıyor işinden dolayı daha yumoş benim kisanki 50 yıl çile görmüş gibi 🤦🏻♀️ Bi kaç kişi daha önerdi alıcam inşallah💜
bsra18- Koalina benim eşim dalga geçiyor evde odun besliyormuş 😂😂 napayım yani krem dayanmıyor sürmeye
Nml06 Koalina Sık sok nemlendirmek lazım.. bu kullandığımız sabundan sudan havadan da oluyor hatta evin içindeki nem oranı bile etkiliyor. Kremler bana çare etmedi malesef aklıma geldikçe nemlendiriyorum
Koalina Nml06 gün içinde evde sık nemlendirsene günde 15 kez labobaya giriyorum mutfakta iş oluyor gene ıslanıyor 🤦🏻♀️