Koalina Hanımlar havalardan sanırım birde ellerim Sudan çıkmadığı için acayip yıprandı kahverengi lekeler falan oluştu yanıyor sürekli vazelin kullanıyorum ama fayda etmiyor. Kullandığınız etkili bakım kremi var mı yada uyguladığınız bişey var mı bitkisel
[silindi] Koalina bendede ayni sorun vardi buraya yazmistim hindistan cevizi yagi onermislerdi pamuk gibi oldu guzel oldu
Prensesinannesi_ Koalina aleo vera çiçeği varya onu ortadan ikiye kes onun içindeki sıvıyı hergün sür ve beklet veya kantron otu yağı da sürebilirsin ikiside etkili hemde doğal
Mervettas [silindi] benim de aynıydı Hindistan cevizi yağı kullanıyorum ama hic fayda etmedi hic birsey etmiyor üzerine bir de egzama var ellerimde gece uykumdan uyanıyorum kaşıntıya kremimi de kullanamıyorum çok dazla kortizonlu olduğu icin delircem yemin ederim 🤦🏻♀️
Deletedmom137 Koalina yaa deterjanlardan kaynaklanıyor hep benimde arada öyle oluyor eldivenlede rahat yapamıyorum😀
Akdenizbebisi https://www.instagram.com/p/B6d7AIqA_O_/?igshid=1njwesnit4k6y Bu sayfada var sanki hediyelik 1 TL
Koalina Deletedmom137 Aslında ben bitkisel kullanıyorum Canım ama ellerim taş gibi sinir oluyorum sanki ellerim yollarca çile görmüş gibi 🤷🏻♀️
Ezgi05 Koalina gece yatarken hametan sür mavi olan sabaha yumuşacık olur gün içerisinde de kullanabilirsen kullan cilt emmiyor hemen ondan sıkıntı gün içinde
Prensesinannesi_ Koalina bodrumdaysan ben sana veririm yada çiçek sepetine falan bak aleo vera diye mutlaka vardır
Nilay35 Koalina nerde oturuyorsun cnm bnm kendimn alaovera çiçeğim var evde yetsitiriyorum verebilirim yaknsan
Ezgi05 Koalina hametan zaten bebek kremi zararlı olacağını düşünmüyorum. Bir tek vazelinin zararlı olduğunu duydum
Koalina Prensesinannesi_ Ay Canım çok teşekkür ederim. Baya uzağız 🙈 Oraya bakmak aklıma gelmedi baya şeye faydalı demi