MrTGcE Nefes18 evet haberlerse gösterdi bende o yüzden sormak istedim ara ara çeşmeden içiyorum çünkü
MrTGcE Bsnrck bende bişey olmaz bu zamana kadar bi sorun yaşamadım zaten bu saatten sonrada yaşamam inş😊
SevDin MrTGcE İstanbul’da yaşamıyorsan sıkıntı yok ama istanbuldaysan sıkıntı olabilir bende arıtma cihazından içiyordum suyu hamile kaldığımdan beri eriklinin suyu içiyorum çünkü İstanbul’da ne çeşme suyuna nede bazı markaların sularına güvenmiyorum 😊
firdevs MrTGcE damacana daha mantıklı değil mi? Ben de İzmir’de yaşıyorum haftada bir 6₺ ye damacana alıyoruz canım koli ile kaç paraya alıyorsunuz bilmiyorum tabi fikir olsun diye söylüyorum 😉
MrTGcE firdevs canm bugün aldım bende ilk defa normalde bizde damacana alıyoruz 6tl dedigin gibi 1.5lt lik su aldım 5 tane mesela 3.5tl tuttu
Pinaryyim Kızlar damacananın cam olanını tercih edin imkanınız varsa bir yakınım su fabrikasında calışıyordu plastik damacanalardan soguttu bni asla evime sokmuyorm.
MrTGcE Minnosunannesi normal sebze meyveyi musluk suyuyla yıkıyorum. Sürekli çeşme suyu içmiyorum zaten arada bi diyorum
Minnosunannesi MrTGcE canım ben sana demedim zaten çok absürt bulan arkadaşa dedim . Arada bi içtiğinden bişey olmaz illaki . Sonuçta yiyeceklerimizi o suyla yıkayıp bulaşıklarıda onunla duruluyoruz
MTKutay Ben kesinlikle musluktan icmiyorum hazır su içiyorum almayı unuttuğumuzz aman da musluk suyunu kaynatip sogutup içiyorum hamilelikle alakası yok kesinlikle icilmemeli bence musluk suyu