Bsnrck MrTGcE aslında bi zarari yokmus musluk sularının ama klor kokusu cok geliyor bundan dolayi benim midem 1 bardagin yarısından sonrasini kaldırmıyor ve hamilelikte su icmek onemli o yuzden biz dağ suyu dolduruyoruz iciyoruz hem taze mis gibi hem de insanin ictikce icesi geliyor 😍 ama yemeklere filan musluk suyu kullanıyorum onda bi sıkıntı olmuyor
Nurerdgn MrTGcE canim ben evdeki kuşuma bile hazir su koyuyorum suluğuna çeşmeden kesinlikle içme derim yada aritma taktirma imkanin varsa aritma taktir yani cesme suları masum degil
SweetBaby MrTGcE Atv Haberde Çeşme Suyunun Zararı Olmadıgı Sölendi Canım telaş etme der etme eskilere nerde ne buluyormuş 💐 ben içmiyorum damacana kullanıyorum ama olmasaydıda içerdim sanki be olcak gittiğim bazı yerlerde olmuyor içiyorum dışarda canım cok su istedi inanır mısın yani feci durumda hiç su satıcısı yokdu ve ölücem sandım caminin suyundan içdim sultanahmette dayanamadım ve hiç bişey olmadı rabbim korusun dışarda öyle gebeler var nargile sigara yani tövbe yarabbim 🌸 Dabbim Korur Dert Etme İnşallah
CerenSelvi Biz ankaradayız mümkünse içmemeye çalılıyorum. Damanacana bazen istemeden biterse su kalmazsa vbir bardak içmişliğim var bir şey olmadı ama yine de tadı da iyi değil 😇 markete çıkıp bir buçuk litre alabilirsiniz idareten
melegimibeklerken Su sıkıntısı olmayan bi şehirde yaşıyorum ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri 1,5 litrelik hazır sulardan alıyorum koliyle. Daha kolay oluyor hem de günde ne kadar su içtiğimi takip ediyorum
MrTGcE Bsnrck ben çeşme suyu içebiliyorum aslında ama ara ara su bittigi zaman içiyorum mecburen gittim marketten aldım 1.5lt olanlardan koliyle alıcaz artık onlardan daha mantıklı çünkü zaten 1 ayım var doguma 😊
firdevs MrTGcE damacana daha mantıklı değil mi? Ben de İzmir’de yaşıyorum haftada bir 6₺ ye damacana alıyoruz canım koli ile kaç paraya alıyorsunuz bilmiyorum tabi fikir olsun diye söylüyorum 😉
SweetBaby SweetBaby He canım bide bir sürahide yada bir şişede beklete bilirsin suyunu dinlensin çok rahatsız oluyorsan
MrTGcE Bsnrck bende bişey olmaz bu zamana kadar bi sorun yaşamadım zaten bu saatten sonrada yaşamam inş😊
Nefes18 Kizlar cesmedeki su en temiziymis haberlerde gösterdiler istanbuldakiler cesmeden icsin diye uzmanlar arastirmis 2 gün önce gösterdiler
MrTGcE Nefes18 evet haberlerse gösterdi bende o yüzden sormak istedim ara ara çeşmeden içiyorum çünkü