Gakansu Benimde b12 çok düşüktü ilaç kullandım folik asit herşey vardı içinde ama düzenli içtim hiç aksatmadım şuan normal seviyede. Bende öyle halsiz olurdum elden ayaktan kesiyo insanı. İnşallah seninde düzelir hangi yemeklerde b12 var bilmiyorum ama araştır onları tüket istersen doktoruna ilaç yazmasını söyle. Çünkü yemek yiyerek tam vitamin alamıyoruz herşey katkılı organik bişey kalmadı.
B12 eksikliği
Gakansu b12 vitamini et, tavuk, yumurta, peynir gibi yiceklerde oluyor. Bol bol bu ürünleri tüket canım.
Gakansu en iyisi igne bence 5 ampul yapildi bana her hafta bir tane iyi de geldi yukseltti
Banada iğmne verdi dodex diye. Ama etrafımızdaki yakın bi teyzemiz iğne b 12 iğnesinden 8 aylık bebeğini düşürebn oldu vurdurma dedi kararsızım ya
Gakansu benim de B12 eksikliğim vardı sadece iğne vurulunca değer normale döndü. Yiyecekler falan pek işe yaramıyor ben 3 kutu ilaç kullandıktan sonra iğne vuruldum. 5 ampuldu hergun vuruldum. Kan değerin icinde ben bir çay bardağı suya bir çağ kaşığı pekmez katıp karıştırıp içiyordum sabahları aç karnına normale döndü çok şükür o da.
Dilaraozturk ben vurdurdum bişey olmadı iyi düşünün iyi olsun zaten kötü birşey olsa doktor vermez ki 😊
Dilaraozturk ben iki tane yaptırdım çok şükür iyiyiz
Gakansu ben de dün başladım benexol tablet günde 1 tane ,son zamanlarimda çok halsiz ve uykulu hissediyordum bundan dolayiymis ,37 haftadayim bu arada
Gakansu benim de aşırı düşüktü hapla hiçbirşekilde düzelmedi b12 yi haftalık iğne olarak, Demir’i de serum olarak aldım ancak bu şekilde yüksekdi vücut ağrılarından, bebeğin ihtiyaçlarından, ruhsal durumumuza kadar etkiliyor çok önemli vitaminlerin eksikliği..