Rabia88 Nur_sen benimde çok sevdiğim bir isim Amine ama kufacik bir nokra bile çok farklı anlama çekiyor
Nur_sen Rabia88 aynen canım çoğu kişi başka anlam anlıyor aslında çok agir ve asil bir isim Amine ismi ama dediğin gibi Hır nokta dahi farklı anlam ediyo
Rabia88 GzdeTopuolu nisa yı çok sevmiştim nisa süresinden dolayı ama bebek martta gelirse eşim dalga geçerler dedi nisan olacakken nisa koymuşlar derler dedi 😂 gerçi kızımız in bu ayda geleceği yok kesin Nisan a kalacsk
GzdeTopuolu Rabia88 bende isim buldum baya bi eşim yok oyle derler yok dalga gecerler yok o bu diye diye isimsiz kaldık 😂
Rabia88 GzdeTopuolu 8 ay düşündükten sonra hem manevi açıdan hemde yazsam gulecrginiz bir çok açıdan düşününce Elif isminde karar verdik 😂 umarım siz bizim kadar zorlanmazsiniz
Rabia88 GzdeTopuolu eşimin kriterleri İsim tek ve kısa olacak alfabenin başından sonundan olmayacak okulda ilk onu kaldirabilirlermis yazarken yorulurmus mail adresi ve oldu ki yurt dışına çıkması gerekti İngilizce yazarken zorlanmayacak sevmediği birinin ismine yakın olmayacak hele anlamları hiç söylemiyorum bile bir insan her isimle dalga geçecek bişey nasıl buldu hala şaşkınim 😂 bende de sahiplenme takıntısı var mesela Ada ismi güzel ama her ismin sonuna M harfi getirmeye çalışıyorum AdaM BadeM gibi bu sefer anlam değişiyor 😂 masal ismi çok yaygın ama masal nine masal babaanne hoş olmuyor gibi gibi şükür Elif i bulduk yoksa kafayı yicektim
GzdeTopuolu Rabia88 ben eşime takıntılı derdim isim konusunda ama seninki kadar değil 😂 ama şükür ki bulmusunuz bende adayı istedim anlamı güzel değil diye eşim istemedi 😀
Bsnrck meryemiz bende kızıma meryem validemizin ismini koyucam 😊 onun gibi edepli olsun diye yanina da sare ismini buldum onun da anlamı saf temiz demek 💙💙
BurcuAydin GzdeTopuolu eşim ecrin mina, ebrar dedi ben istemedim benim söylediklerime ise eşim olumlu bakmadi 😁 yaşlılar diyemez o ismi annem diyemez bu diyemez falan ayşe fadime desinler diyorum 🤗