GzdeTopuolu Doğumuma 3 ay var ama hala kız ismi bulamadım güzel anlamı olan dinimize göre bir isim önerileriniz varsa alabılırmıyım ❤
Nur_sen GzdeTopuolu benimde kızım olacak bizde babasıyla karar veremedik, çok zor işmiş. Amine Nisa dedim ama Amine ismiyle çok dalga geçerler dediler 😬😬😬 Şimdide nisa isminin yanina bir ısım daha istiyoruz ama bulamiyoruz 😞
Rabia88 Nur_sen benimde çok sevdiğim bir isim Amine ama kufacik bir nokra bile çok farklı anlama çekiyor
TospikAnne Liva bayrak sancak anlamına gelir. Hz.muhammedin sancağının adıdır. Mahşer günü herkesin altında toplanacağı bayraktır.
GzdeTopuolu Valla bizde ara ara bi hal olduk biara nisayıda düşündük akrabalarda var diye vazgectik millet sorup sorup duruyo isim ne diye yok yanı bulamadık 😀
Nur_sen GzdeTopuolu Allah kolaylık versin canım. Zor ismis büyüklerde bir isim fikri vermiyor kaldık öyle bakalım doğana kadar buluruz herhalde
Rabia88 GzdeTopuolu nisa yı çok sevmiştim nisa süresinden dolayı ama bebek martta gelirse eşim dalga geçerler dedi nisan olacakken nisa koymuşlar derler dedi 😂 gerçi kızımız in bu ayda geleceği yok kesin Nisan a kalacsk
Bsnrck meryemiz bende kızıma meryem validemizin ismini koyucam 😊 onun gibi edepli olsun diye yanina da sare ismini buldum onun da anlamı saf temiz demek 💙💙
SemaCoskun Kubrakoc bizde ikra koyacağız inşallah ama önüne bi isim daha düşünüyoruz şuan en yakın gelen zeynep 😊
TospikAnne GzdeTopuolu düşün canım. Eğer olursa lütfen yaz buraya. 😊 bizim komşumuzun adı elif liva. Hiç duymamıştım. Anlamını çok beğenmiştim. Hem çok kimsede yok (sanırım yok🙂) hemde anlamı çok güzel.
Nur_sen GzdeTopuolu okur okumaz düşündüm bakalım eşim ne der. Asel ve yüsrayı da beğendim ama büyüklerin söylemesi zor olur diye düşünüyor esim
GzdeTopuolu TospikAnne eşime mesaj atıcam şimdi inşallah bunada bi kulp uydurmaz hoşuma gitti benim aldıgım cevabı yazıcam 😀❤
GzdeTopuolu Nur_sen 😂 bizde büyükleri cok düşündük söylerlermi ederlermi dalga gecerlermi her isime biseyler bulduk özellikle eşim 😇