KucukAnne538 Hanımlar isimli tulum yaptırmak istiyorum bebeğime ama her yerde o kadar pahalı ki😤 Instagram'da siparis verip kaliteli ve uygun fiyata yaptıran var mı varsa nerede yaptırdınız🙏🏻
TAkilicci KucukAnne538 efuli anne bebek tasarım sayfasına bakabilirsin güvenden be kaliteden yana Asla tereddüt etmeyeceğin bir sayfa
KadriyeSlp KucukAnne538 İnstagramdan Tuğba kuğu diye bi site var bende oraya yaptırdım 10’lu hastane çıkışı. Çok güzel kumaşı kalitesi bayıldım. 200 TLydi sanırım fiyatı
Dkktlbsra KucukAnne538 esen nakış atölyesinde yaptırdım malı kumaşı kalitasi çok güzeldi içime çok sindi siparş verirken çok tereddüt etmiştim
Yeldakdag İnstagramda bebekbutik site var, şuan kampanyada 11li hastane seti 150 TL, kapıda ödemeli 155 TL, ben sipariş verdim kargom bekliyorum, siteye bir göz atın instagramda.
Yeldakdag butikbebecik instagram, en uygun burda buldum bende çok araştırmıştım, bakalım İNŞALLAH güzel gelir
Sevimmm Elis bebe diye bi sayfadan yaptirdim ben isimli tulum sapka ve eldiven 80 tl ye geldi kargo ile. Bi bakabilirsiniz oraya🌸
HGC https://www.instagram.com/p/B6sP-WMncuc/?hl=tr bu sayfadan yaptırdım henüz gelmedi, isimli 10 lu set yerine mini set almak daha mantıklı, zaten bir sürü bu tarz hediye geldi, 10 lu hastane seti e bebekten aldım, isimli sadece mini tulum set aldım, 59 TL.