Mrvts Merhaba kızlar 7 haftalık hamileyim bugün kalp atışı için kontrolüm vardı gittiğimde çok şükür duyduk kalp atışlarını ama Dr rahimimin ters olduğunu söyledi bu şekilde olup skntsız şekilde normal doğum yapan var mı
Merryy Mrvts merhaba canım benimde rahmim ters Sadece ilk zamanlar karından değilde alttan muayene oluyordum gözükmüyordu karından ters olduğu için zaten bebek büyüdükçe rahim normale dönüyor doğumdan sonra eski haline tekrar geri dönüyor ama
Feslegen_n Mrvts benim de tersti başlangıçta üstten görünmediği için alttan ultrasonla bakıldı hep, Bebek büyüdükçe rahim kendini öne doğru atıyor bı sorun olmuyor yani, doktorum normal doğum olarak bakıyor şu an.
Sherylady Mrvts 27. Haftadan ikiz bebelerimle sesleniyorum size rahmim tersti doktor söyleme gereksinimi bile duymadı. Cok sağlıklı ve problemsiziz cok sukur korkmayın hiç.
Ggamze Mrvts merhaba benimde ilk kontrolümde rahim tersti .doktor bir sonrakinde bebek rahimi düzeltmiş umarım seninde öyle olur
Seymen1905 Canım benim bilgim yok ama üstte kalsın diye yazdım sanırım bi sıkıntı olmuyo sadece kontrol takip falan edilmesi lazım burda daha önce okumuştum rahimi ters olan çok kişi vardı
Mrvts Merryy yaa kendi gideceğim Dr da yurtdışındaymis başka Dr a gitmek zorunda kaldım o da hiç bilgilendirmedi kasigima bastırdı da bastırdı duymak için kalbini gerçekten canım acıdı bir de ilk bulamadım keseyi diye daha da bastırdı teşekkür ederim içim rahatladı bir daha en azından bu kadar bastirtmam
Mrvts Feslegen_n ayy sevindim yani bebege bir zararı olmasın da gerisi önemli değil yanlız Dr çok bastırdı kasigimi görebilmek için umarım bir sknt yaratmaz
Merryy Mrvts rahmin ters olduğu için görememiştir çok normal bende ilk zamanlar idrara sıkışık falan gidiyordum ki gözüksün diye yada direk alttan muayene oluyordum emin olmak için ama o kadar bastırmak yanlış bence banada bastırıyordu ama dediğin kadar çok değil canım
Feslegen_n Mrvts hayır görebilmek için bastiriyorlar ama gerek yok alttan ultrasonla rahat bı şekilde keseyi görebiliyorlar zaten
Mrvts Ggamze bakalım 2 hafta sonra çağırdı ama kendi bulduğum doktora gidicem bu defa umarım düzelmiş olur benimde 🙏
Mrvts Feslegen_n evet keşke zorlamasaydi bir saat o kadar zor yürüyebildim ki o derece bastırdı bir daha aklımda olur kesinlikle zorlattirmam
elifalperr Mrvts benimde ters canım rahmim hiç bi sıkıntı yok hemşireyim ben aynı şekilde beraber çalıştığım hemşire arkadaşım ın da ters iki tane çocuğu var sıkıntısızn😊
Mrvts [silindi] elifalperr Tenzile1234 çok teşekkür ederim gerçekten içim rahatladı ☺️ inşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize 🙏
[silindi] Mrvts canım benimde rahmin ters. Gebe kalmakta yada doğumda hiç bi sıkıntı çıkmıyo. Çünkü bebek ağırlaştıkça rahim normal olması gerektiği pozisyona dönüyormuş. Gebeliğimde şükür sorunsuz ilerliyo 🙏🏻😇
Tenzile1234 Mrvts evet benim de tersdi normal doğum yaptım kesinlikle rahmin ters olması normal doğuma engel değilki dokdorumda öyle demisti
kubrakama Mrvts hic sorun olmuyor canim icini rahat tut kardesimin rahmi ters ve cok sukur 8 aylik bir minigimiz var 😊
Sabirsizanne16 Mrvts rahmin ters olmasının hiç bir etkisi yok merak etmeyin.Hic bir seye mani degil.Doktorunuz bilgi vermek için söylemiştir başka yere gderseniz de ordan duyarsanız diye.Hamileliği sıkıntıya düşürmüyor ilerleyen zamanlarda dönüyor zaten rahim anlaşılmıyor bile.Normal doğum da yapabilirsiniz