Nur_arkn Ndm benimkide sanırım şubata kaldı aslında bu aralar doğmasınıda pek istemiyorum deprem psikolojisinden cıkamadım😔lohusalıkla nasıl atlatırım bilmiyorum😔
esranilay Enise52 anladım canım hayırlısı hakkımızda bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde alırız inşallah kucağımıza 🤲😘😘
Nur_arkn Enise52 banada geç gbi geliyor ama artk sağlık bakanlığı sezaryen cok mecbur kalmadıkça yapılamaz.. şart koymuş hastanedeki ebe ve doktorlar isteğe bağlı yapmıyorlar sezaryen 🙁bu aralar bide pek iyi hissetmiyorum kendimi
Ndm Nur_arkn deprem bölgesinde misin canım valla bende hergün üzülüyorum bugün de haberleri izlerken ağladım Allah yardımcıları olsun.
Kayraymina Kızlar benim dün geceden beri akıntı geliyor ama pembe sancida duzenli degil bazen vuruyor hem belime hem karnımın altina sizce doğum mu başlıyor ve hastaneye gitmeli miyim beklemeli miyim
K34bra Hayriye1_ merhaba bende 39. Haftadayım doktorum pazartesi gel dedi artık sancım yok, açılmam yok ama plasentada yaşlanma başlamış suyumda da azalma o yüzden daha fazla beklemek istemedi fitil veririz dedi o şekilde deneriz dedi bakalım.