Dilanburak Nur_arkn hadi bakalım hayırlısı bir Şubat olsun da benimle aynı gün olmuş olur 😍sağ Salim kucağına al canım
esranilay Nur_arkn Bende maalesef 39+6yım 3şubatta yatış verdi kendi sancım gelmezse o zamana kadar müdehale edecek doktor.
Hayriye1_ Bende 39+5 im hiç acilmam yok sancım yok. Cumaya kadar böyle olursa sezaryen olacağım . Suni sancı ile doğumu baslatmayalim zor olur dedi doktorum .
K34bra Hayriye1_ merhaba bende 39. Haftadayım doktorum pazartesi gel dedi artık sancım yok, açılmam yok ama plasentada yaşlanma başlamış suyumda da azalma o yüzden daha fazla beklemek istemedi fitil veririz dedi o şekilde deneriz dedi bakalım.
DilaraMasalMira Ocak ayında doğmamaya ısrarlı çıktılar bunlar 🤔 Bende 39+6dayım ama herhangi bir belirti va bişey yok doktorum 41e kadar bekliyoruz diyor. Bakalım, sağlıkla doğsunlar da gerisinin gerçekten hiç önemi yok 🥳
esranilay Enise52 anladım canım hayırlısı hakkımızda bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde alırız inşallah kucağımıza 🤲😘😘
Enise52 Nur_arkn vallahi pazartesiye kadar gelmezse benimkide kendileri baslatcaklar ☹️ bende azıcık korkuyorum senin doktorun ne diyor canım
Nur_arkn Enise52 bana doktorum şuanda herşey yolunda bir skntı yok cuma kontrole gel dedi ebeyle knstm ben 42. Haftaya kdr bekletiliyor artk 42. Haftaya kdr gelmezse suni sancıyla başlıcaklar eğer sunide olmazsa sezaryen yaparız dedi🙁çok tedirginim
Canan06 Nur_arkn ben sizi postlarda görüyordum iki gündür goremedem dogurdunuz sanmıştım sağlıkla gelsinler🙂
Nur_arkn Enise52 banada geç gbi geliyor ama artk sağlık bakanlığı sezaryen cok mecbur kalmadıkça yapılamaz.. şart koymuş hastanedeki ebe ve doktorlar isteğe bağlı yapmıyorlar sezaryen 🙁bu aralar bide pek iyi hissetmiyorum kendimi
Nur_arkn Ndm benimkide sanırım şubata kaldı aslında bu aralar doğmasınıda pek istemiyorum deprem psikolojisinden cıkamadım😔lohusalıkla nasıl atlatırım bilmiyorum😔