BirVeraAnnesi35 SevdaRzgr benimde yüksek çıkmıştı gayet 1 2 ay içinde hamile kaldım 😊 bukadar stres yapmayın😊
pptya01 Benim de yüksek çıkmıştı. 2 hafta testere dişli aslan pençesi içtim günde 2 bardak sonra normale döndü hamile kaldım
Dlrkzy SevdaRzgr ben yaşamıştım canım içinde 2 tane hap olan bi ilaç verdi kullandım 2 ay sonra falan hamile kaldım
dududerya SevdaRzgr benim SevdaRzgr benim iki buçuk yıldır olmuyordu en son dostinex kullandım 3 ay ve prolaktinim düştü ve yumurtlarım gelişti çok iyi derecede 4 yumurtam oldu inşallah bu ay olmuştur adetime 1 hafta var ve şu an beta 2.49☺️🥰
Haticenurum123 SevdaRzgr prolaktin süt hormonu salgılar demekki o yüksek sakın üzüm ve dereotu yeme o hormonu yükseltiyor
[silindi] ben bekarken adet olamiyodum gitmistim 65 cıkmıstı bana kadin dogum vermisti ilac onu kullandim ama beyin cerrahine git demisti emar filan istediler sonra endokronoloji bolumunde takip edilyodumbi iki sene ama bana ilac kesinlikle kullanma dediler degerlerim kendiliginden dustu herkezin ki farkli tabi ama sut hormonuna bakan bolum endokronoloji bolumu ordan takip ettirtin bence orda cocugunun olmamasina engelmi hormonun yukselmesi hepsine bakılıyor
[silindi] bana hormon yuksek ama cocugun olmamasina engel bi durumun yok demisti baya kan tahlili filan yaptirmistim herkezinki farkli tabi neden kaynaklandigina bakarlar hem benim beyinde kist olabilir demislerdi sut hormonunu o tetikliyomus bazilarin bobrek ustu bezlerinden kaynaklı da olabiliyo 🤷