SedaveSusam Mervekr ya ben sadece ayakta çok kalınca iş yapınca ve yürüyünce ağrıyor yoksa gün içinde ağrımıyor
Bernadmrk busraozcan9 evet bizde öyle ben petekleri kapatıyorum o yükseltiyor duramıyorum beni anlamıyor geçen kış ben yükseltiyordum kombiyi şimdi o üşüyor tam tersi 🤔😊
busraozcan9 Bernadmrk iyiki sonları yaza denk gelmedi, bayılırdım sıcaktan, hiç sevmem terlemeyi zaten 😂
busraunlu Ponciginannesi_ Bnde 37+3 hamileyim aynı sorunları Bnde yaşıyorum . Yatağın içinde bi saat döndükten snra yorgnlktn uyuyakliorm
Bernadmrk busraozcan9 bence ilk ayların yaza gelmeside iyi birşey değilmiş benim haziran temmuz ağustos ölüm gibi geçti zaten midem çok bulandı sıcakta daha fazla bulanıyordu resmen yazı evde yatarak geçirdim yazı yaşamamış gibi hissediyorum ☹️
busraozcan9 Bernadmrk İlla ki başı yada sonu denk geliyor yaza 😄 Biz temmuzda öğrendik hamile olduğumu aynı şeyleri yaşadım ama şuan 35 haftalıkken yaza denk gelse daha beter olurdum diye şükür diyorum 😂
Bernadmrk busraozcan9 bilmiyorum ki ben bulantıyı yaşadım hiç tavsiye etmem 😂 terlemeyi yaşamadım belki oda kötüdür
busraozcan9 Bernadmrk 14.haftaya kadar kuru kuru midem bulandı benim de. Artık ağlıyordum çıkarsam rahatlıcam diye 😂 Aç kalmamaya özen gösterdim sürekli birşey yedim. Şükür geçti 14 haftadan sonra
Zeyno_65 Ponciginannesi_ evet malesef 1 aydır bende uyuyamiyorum. Gecede kac defa uyanıyorum. Her gece 2 -2 bucuk olmadan gram uykum gelmiyor. 2 den sonra da zorla uyuyorum. Ileriki haftadalarda oluyor diye duymuştum benimki erken başladı 😑
Selcen Sennur1 ben nefes yok gidiyor otururken yatarken sağ da sol da sırt üstü yetmiyor 35 oldum ve kaşıntı başladı üstüne bir de deli gibi kaşınıyorum ne yapacağımı şarşırmış durumdayım
Nyn Merveeex hayır degilim İstanbul'dayım ama insan olup bitenlerden o kadar çok etkileniyor ki birde burda da oldu birkaç kez şimdi de Corona virüsü diye bir ilet çıktı başımıza resmen piskolojim bozuldu ya 😭