Ponciginannesi_ Kızlar yatağıma girmeden önce uykusuzluktan ölüyordum. Şimdide bi türlü uyuyamıyorum. Ya çişim geliyor ya sıcak basıyor ya da yatış pozisyonumdan rahat edemiyorum. Benim gibi olanınız var mı? 😢
NurcanVolkan Ponciginannesi_ 🙋🏻♀️ Yalnız değilsin bende varım kaburgalarım batıyor benimde uyuyamıyorum sonrasında tuvalet problemi bendede var 🙇🏻♀️
Ponciginannesi_ SedaveSusam nasıl pozisyona geçeceğimi şaşırıyorum. Sola yatın deniyor ama nerdeee kolum hemen uyuşuyor. Sırt üstü yatıyorum sanki bebek yumruk oluyor 😂 yüzüstü zaten yatamıyoruz. Genelde ayaklarımı açarak yatıyorum inşallah bi sıkıntı olmaz 😔
Arzu_54 Evet bende bu aralar ev mi sıcak acaba ben mi yanıyorum diyorum demek ki benden kaynaklıymış 😀
Ponciginannesi_ Arzu_54 bundan 1 Ay öncesinde donarak tuvalete gidiyordum. Bildiğin dişlerim birbirine vuruyordu. Şimdide üstümü açıp uyuyorum. Ev soğuk sanıyordum şimdi ısındı sanıyorum seviniyorum 😂😂😂
pelinsss Ponciginannesi_ kaç haftalıksın canım ? Bende çok huzursuz yatıyorum, tuvalet problemim çok olmadı nedense 🤔
Ponciginannesi_ pelinsss yarın 19 olucam. Benim tuvaletten valla bende anlamadım. Geçen bildiğin tuvalete gittim geri odaya gidip oturamadan tekrar gittim sonra tekrar sonra tekrar. Sanki aşırı bi sıkışıklık oluyor ama aşırı gelmiyor idrar
71_71 20.haftamdan beri öyleyim 34 haftalık olduk hala aynıyım daha kötüyüm uykum var ama huzursuzluk oluyo ayaklarım yanıyo bacaklarima kramp giriyo sabaha karşı 4 5 gibi ancak daliyorum
Nilay35 71_71 cnm.kramplar icin magnezyum isteyebilirsin doktordan bnmde 20. Haftalarda kramplarm vardi magneztum kullandm snra zor geldi icmek simdi 37+5olduk cok sukur hic kramplarm olmuyor sadece rahat yatamiyorum geceleri
Ponciginannesi_ 71_71 benim bacaklarda kramp yok şimdilik inşallah olmaz. Bende gece geç uyuyorum. Sabaha kadar 50 kere uyanıyorum. Sabah 7de hortluyorum. Ama yataktanda kalkasım gelmiyor nerdeyse 10a kadar bi oyana bi bu yana dönüyorum sonra bi uyuyorum 12 1 😱
UraSsmom Ponciginannesi_ Ben de baya uykulu hale gelene kadar bekleyip yatağa giriyorum Bi anda açılıyo gözler sağa dön sola dön bilmem ne zaman dalıyorum uykuya İnatla da kalkmıyorum 🤦🏻♀️
Ponciginannesi_ SedaveSusam böyle ayakları katlayıp yukarı dikmek rahat oluyor ama ne kadar doğrudur bilmiyorum 😒
Betttt Ponciginannesi_ şuan sizin yerinizde olupta yatakta dönüp dönüp uyuyamamak istedim😂😂 en azından uzun uzun yatmak bile güzel😂