Aysegul159753 Arkadaslar onceki bebegmden kalan bebek kiyafetlerim sararms yeni kiyafetler leke cikariciyla bekletip yikadim sizin onerebliceginiz yontem varmidr rica etsem
Fatmanur_yakup17 Aysegul159753 canım porçöz ün çamaşırlar için bi ürünü var annem de bana ördüğü şeyler hepsi sandıkta sararmış düğün vakti çıkarıp porçözlü suda 10 15 dk bekletip çıkarmıştı temizlenmişti tavsiye ederim
Sumeyyeak Süt lekeleri🤷🏻♀️ Ben çamaşır suyunda beklettim defalarca yıkadım tam anlamıyla çıkmasa da giyinilecek duruma geldi
Gktrkzbn2020 Bana da komşum bi kaç kıyafet verdi sarı lekeler vardı.Beyaz sabunu rendeleyip karbonat ve sıcak suda beklettim makineye attım geçti lekeler sizde deneyin
Aysegul159753 Tesekkur ederim arkadaslar hepsini deniycem eger cikmazsa az buz kiyafette degil bi hurc insan kiyamiyo saglicakla kalin🤗🤗
Tenzile1234 Biobelindanin 3 × beyazlatıcsi var arkadşım pas ve sarı lekelri bununla çıkardığını söylemisti sizde deneyin isterseniz
Tenzile1234 Aysegul159753 biobellinda bitkisel bi ürün yani instigramda satış yapan sayfalar var bi araştırın isterseniz
Ytugcek Benim de mothercare dan aldığım atletlerin çoğu sarardı:( siveno nun çamaşır suyu çıkarır mı acaba
mtnozge Eğer ütüleyip hurçlara kaldırdıysanız sararmalar olabiliyor aklınızda olsun yine kaldırırken ütülemeyin ☺️Beyaz kalıp sabunlarda çitilemek tam çözüm olmasada hafifletiyordu
Seyda3834 Farmasinin çamaşırlar için olan sıvısını kullanın kesinlikle ise yarıyor hemde bebise bir zararı yok tamaman bitkisel
Znnr Benim de öyle olmuştu ariel le 60 da yıkadım kuruttum sonra tekrar bebek deterjanıyla yıkadım 40 da çok az belli belirsiz kalmış.