Sureyya123 Benim nisajim da geldi insallah bu cuma kontrolum var doktorum artik yatis verir cok skliyo insan bekle bekle
ozlemozg Sureyya123 bol bol merdiven cikin, dogummacilma egzersizleri var internette onlari yapin.. bolca hurma ve bol su icin.. bir anda acilma baslar 🙏🏻
Beyzagkk HappyMom ben 31. Haftayim karnım çok aşağıda ama yeni değil en baştan beri aşağıda karnım. Erken doğum olur mu ki ya yaşayan var mı 🥺
Ebbbr Snt bende 31+5 teyim ve akıntıda artış ve kasık ağrısı cekiyorum umarım doğum belirtisi değildir.
Ilkekuzey_28 Bol bol yuruyum ben 2 dogum yaptim ve ikisindede hic hastanede yatmadim gezdim hep ve bende bu belirtilerden sadece az az idrar vardi bide kasilma ne ishal ne nisan ben gormedim doktorumun soyledi tarihlerden hep once oldu hic beklemedim anda simdi 3 bebegimi bekliyorum insaallah oda normal olur🙏🙏🙏
Mervettas Badevehande ay hepsi var bende 😱 bugün kontrole gittim ama hicbirsey söylemedi dr ultrasonla baktı hersey normal dedi
Mervettas Gul21 ben doktoruma sordum 36.37. Haftadan sonra iner bebek asagiya demişti suan 36+3 ve gözle görülür derecede indi karnım asagi midemdeymis gibi hissediyordum suan sanki midem boşaldı
mavipapatya Nahidedemirel Ben bilemem o kadarını 🤷♀️ doktorunuza tarif edin o muayene ettiğinde söyler sizd zaten 🤗
Asl_11davut Mrb zor yazıyorum çok fena ortam hastaligi kaptim hastahane bile birsey yapamayacagini soyledi _bu durumda olan yada geciren varsa nasil geciyor 5 gundur sadece su iciyorum lutfen gozum yanitlarda _
Annesihamis Asl_11davut geçmiş olsun çok zor vala,bende kaptım ortalık hastaligini sadece Boğaz enfeksiyonum icin gargara verdi dr. Hiç bir ise yaramiyordu zaten kendin doğal yollarla iyileştim nane limon , ballı süt içtim ,bol bol su ve dinlenme ile geçti .
nagehann Minnos-anne akıntında kan görmen gibi düşün, zaman geçtikçe kan yoğunlaştı bende. 4-5 saat bekledim.
Minikkuzuma Gul21 kesinlikle var bu fotoğraflar ile analiz etmek çok kolay bizzat kendimde yaşadım ki ilk duyduğumda çok saçma gelip dalga geçmiştim büyükler ne dediyse doğru demiş bence mantık olarak Bebek kanala inip doğum pozisyonu alınca o şişlik aşşagı da oluyor bu da doğumun yaklaştığının kanıtı ilk aylar resmen mide üzerinde oluyor ☺️
Badevehande Canan06 olabilir ben 37 de çatı muayenesi oldum çatım dar ve kemik baskın dedi diye zaten açılmam da vardı 37+6 da Doğum yaptım