Zeliha3457 tugcebyl farkında olmadan belkı süt akmıstır süt geldıgı için oluyor gögüs bolgesı kokuyor dogumdan sonra daha cok farkedıceksınız 🤗
tugcebyl Zeliha3457 süt mü bilmiyorum ama bazen göğüs ucumda beyaz pütürtüler oluyo krem sürmüşümde kurumuş gibi belki de dediğiniz gibidir zaten bebekleride öyle güzel kokutan şey süt diye biliyorum😊
Cerenim Benim eşimde dedi kokun değişti bebek kokusu gelmiş dedi boynumu kokladığında alıyor kokuyu sütümde akmadı ordan bulaşması imkansız şey zaten de değişik bişey
Eymeninannesiii Ya bende bir iki haftadır göğüs bölgemden süt kokusu alıyorum çok hoş kokuyor gerçekten ilginç gelmişti bana ben kokuyu alıyorum sandım gerçekten varmış demek ki 😁😁
Dream_miraclee Eveet yaa, bana da eşim ve kuzenlerim hep diyorlar sen bebek kokuyorsun ya, inanmiyordum 😁demek oluyormuş psikolojik değil çünki bana etrafdakılar söylüyor kendim farkında değildim
[silindi] AdelLiya20 canım bana da eşim bebek koktuğumu söylüyor. Özellikle boynumu koklayıp koklayıp bebek kokuyosun diye psikolojik mi bilemiyorum artık 😂