Missipi AdelLiya20 Bence tamamen psikolojik canım. Sen neden kokasın ki? Geçen akıntım bebek kokuyo yazanda olmuştu ama ben tamamen psikolojik oldugunu düşünüyorum
tugcebyl AdelLiya20 evet bana da eşim söylemişti özellikle göğüs bölgem bebek gibi kokuyor, bebe yağı falan da kullanmıyorum ama gercekten kokuyor 🤷♀️
AdelLiya20 Missipi gerçekten 😀bende önce öyle sandım ama yok sürekli oluyor hatta biri ne sordum bu çok güzel bişey herkes bebek kokamaz
Au-Krm23 AdelLiya20 ama hiç araştırmadım bunu tıpta bir adı var mı aceba yada bizim gibi başka yaşayan felan ? 😕
AdelLiya20 Au-Krm23 ben çok araştırdım ama yok işte sade herkese nasip olmazmış çok güzel bişey olduğunu duydum 😍
Zeliha3457 tugcebyl farkında olmadan belkı süt akmıstır süt geldıgı için oluyor gögüs bolgesı kokuyor dogumdan sonra daha cok farkedıceksınız 🤗
Ilknur_emin AdelLiya20 normalde kolay kolay terlemem birde tenimin kokusunun çok hoş olduğunu söyler eşim sarılırken arkadaşlarım falan hamileliğimin yaklaşık 4uncu ayından beridir göğüs ve karın bölgemin bebek gibi koktuğunu söylüyor esim fakat ben farkında değilim.tabi
AdelLiya20 Ilknur_emin evet bende ilk 4 ayımda fark ettim eşime söyleyince inanmadı ya öle bişey mi olur die
Happyprincess Benim eşimde kokun değişmiş farklı kokuyorsun demişti annelik kokusu dedi 😂 Ne bilim ben farketmiyorum ama hoşuma da gitmedi değildi
Mervemm AdelLiya20 genel olarak doğumdan sonra diyolar canim ablam doğum yapmıştı esi sen cok güzel bi koku kokuyorsun demisti kayannasi o süt ve bebek kokusu demisti.