aayseegul kızlar nerde yaşıyosunuz bilmiyorum ama eğer tuttuysa benim aşılama ,doktorumu tavsiye ederim .İstanbul kadıköyde bi gidin derim
Marayy hava123 evet bugün yaptım Benin zor gözüken siliklik var yani negatif. Sonradan yükseleceğini sanmıyorum canım
Marayy oykm-2019 yok vermicem canım çizgim gümden güne yok olmaya başladı ben ciZgiyi görmediğim sürece vermem demiştim vermicm adetimi beklicm
Mavi87 aayseegul yaptım canım, kaset test yaptım hiç çizgi yok , silik bile çıkmadı ya. Zaten hiç hamile hissetmiyorum umudum yok..
aayseegul Mavi87 bende bariz kalın köyü çizgi çıktı canım dünde yaptm dünde çıktı iğne etkisi olduğunu sanmıyorum bu akşam kan vericem.inşallah hayırlı haber alırız.adet olmadıysan bir umut vardır bence
Minicikmucizem Bende ocak 20 de yaptırdım dün 4 haftalık hamile oldugumu ögrendim ama düşük riskim varmış progestan kullanıyorum hormanlarım yükselsin diye rabbim herkese nasip etsin kimsenin kucagını boş bırakmasın Rabbim 😊
ipeak Minicikmucizem hayırlı olsun canım ne güzel bir haber allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
aayseegul Minicikmucizem bende 23 ocakta yaptırdım aşılamnın ilk gününden beri preostn jel kullanıyorum.nezaman kan verdin canım?
Nezihe08 Bende 23 ocakta yaptırdım aşılamamı ama 3 gün önce negatif çıkınca versem mi kan vermesem mi düşünmekten yoruluyor insan
aayseegul allahıma şükürler olsun dün akşam kan verdim kızlarrr .49.66 çıktı adete 5 gün var doktorumu aradım gebesin cuma tekrar yaptr ve söyle baan değerini dedi.allahım hepinize nasip etsin bu haberi inşlah sağlıklı kucağıma alırım
Mavi87 aayseegul aaaa canım okadar çok sevindimki ya, hadi gözün aydın darısı başımıza. Senle aynı gün aşılama yaptırmıştık. Benim testte çizgi çıkmadı ama cuma yinede kan vercem
Nezihe08 aayseegul canım benim hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim darısı bizlere olsun🤲