aayseegul hava123 Marayy Mavi87 kızlarrr günaydın.ben siteye haftasonu giremedim işyerindeki pc de sifrem filan tanımlı telden giremedim.size bı sorum var az önce test yaptım kaset test.anında koyu bi çizgi çıktı yani çoook bariz belli oluyor.iğne vurulalaı 13.gün sizce iğne etkisi olabilirmi?
Marayy aayseegul bariz belliyse iğne etkisi değildir resmî crk hızlı resim yüklesen yükleyip linki kopyalıp buraya at
hava123 aayseegul bence gecmıs olma ihtimali yüksek etkisi canım, ben iğnenin 12. Günü yani dün yaptım test kanda 0,1 cıktı umarım vardır 🤲🏽❤️
aayseegul Marayy canm testlerine bakınca var gibi görünüyor yaaa.ama güven olmuyorda benimde negatifken böylelerdi.çok ince bi çizgi hep çıkıyodu
Mavi87 aayseegul yaptım canım, kaset test yaptım hiç çizgi yok , silik bile çıkmadı ya. Zaten hiç hamile hissetmiyorum umudum yok..
aayseegul Marayy hava123 işyerinde resim yükleyemiyorum ya :(ama buzamana kadar sayısısz test yapmışımdır bukadar bariz kalın koyu bi çizgi çıkmadı kızlar .kafamı jelde karıştırdı.vajinal jel kullanıyorum pregstn o yanıltırmı sizce sabah yaptm daha çnkü aşılamadan beri yapıorum
Marayy aayseegul yok kuzum yanıltmaz onlar eğer çizgin kalın çıkmışsa silik de olsa hamilesin bende yaptım benim hiç çıkmadı çizgi artık
aayseegul Marayy yaa üzüldüm adına canım inşallah geç döllenmedir inşallah vardır.sende kulanıyormusun jel?
aayseegul Marayy ayy çok heycan yapıyorum ablama gönderdim reesmi oda vardır diyor ama kısmet inşallah.allahım bizler gibi bekleyenlerin yüzüne gülsün inşallah çok dua ediyorum hem kendime hem sizlere
Marayy aayseegul amin canım isteyen herkesin 🙏 seninde gözün aydın o adet ağrıları sana demiştim bebektendir diye öyle de çıktı bi an önce ver kan tedbir al ❤️
oykm-2019 aayseegul hayırlı olsun canım inşallah vardır bende 20 sinde asilama yaptırdım dün test yaptım negatif çıktı hala adet olmadım ama çok fazla adet sancim var
aayseegul Marayy evet haklısın ondan galiba.yinede içimde hep bi acaba var çok hayal kırıklıkları yasadığım için.kan yaptıtrır yaptırmaz bilgilendircem sizide
Marayy hava123 evet bugün yaptım Benin zor gözüken siliklik var yani negatif. Sonradan yükseleceğini sanmıyorum canım