ilknur_ Kızlar doktor bana Polistik over var dedi. Ovulasyon Testi aldım. Adetim düzensiz C life diye bişey gördüm acaba kullan var mı ? ne kadar etkili ? sağlığa zararlı mı korkuyorum
ilkbahar ilknur_ ben c life kullanmıştım, çok da düzenli kullandım diyemem bol su ve yürüyüş yapmıyordum toplam 20 adet kaşık halinde satılan var ya ondan tükettim.. 😶 Bıraktıktan 3-4 ay sonra hamile kaldım ama onun ne kadar etkisi oldu bilmiyorum 🤷♀️
Kbrahrl ilknur_ ben kullandım gebe kaldım bende polikistiktim ☺️ Ovülasyon testiyle takip etmiştim ilk kullanmada gebe kaldım
Bsra1998_ ilknur_ ben kullaniyorum canm bende pco yum ama bi yandan da yumurtlama günümü takip ediyorum dün yumurtlama günümdü sıra geldi adeti beklemeye 😊
Kbrahrl ilknur_ inşallah faydası olur zaten dikkat ettiysen en çok pko olup gebe kalan var sayfada şansımız yüksek gibi ☺️ Zaten ovülasyon testi de eklenince şana daha yüksek oluyor ☺️
Bsra1998_ ilknur_ hic bi zarari yok bana gore aksine yumurtlama gununu duzene sokup hamile kalma sansini artiyor dene derim mesela benim iki gun once yumurtlamam oldu cok sukur bunu bile gormek bizler için büyük lütuf 😊
Busimss ilknur_ ben kullandım arkadasım vasıtasıyla ikinci kutuya geçmeden hamile kaldım çok şükür. Allah’ın vesilesi oydu bana da
ilknur_ Busimss Hayırlı olsun 😊 ne güzel ya bende deneyeceğim daha 5 aylık evliyim ama bir an önce olsun istiyorum
Busimss ilknur_ teşekkür ederim ama bana kalırsa daha çok erken. Ben 2 kayıptan sonra 3.ye hamileyim suan 1.5 senedir de evliyim. En azından kendine 9 ay vermelisin. Bünyen evliliğe ve sperme anca alışıyor sonuçta ama yine de sen bilirsin.