Diloselos Damlaveminigi oyle bisey yok kizimdada yandi midem surekli 32 haftalik hamileyim oglum olucak Allahin izniyle yine midem yaniyo 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
sedaaammc Damlaveminigi Merhaba benim hiç mide yanmam olmadı ve kızım olacak inşallah, kişiden kişiye göre değişiyor 😊
Nuremine Damlaveminigi benim hiç midem bulanmadı 6. Haftadan 40. Haftaya kadar midem yandı içtiğim şurubun yediğim salatalık larin haddi hesabi yok zaten 😊 oğlum oldu
Cz34 Damlaveminigi ohooo ilk 3 ay yandı benim mide sorunu yaşadım hamilelikte erkek ama ilk 3 ayda beden gelişimi oluyor ne saçı 😂
Misssimsek Damlaveminigi o haftalarda gece mide agrisiyla yansımasıyla uyanirdim 14 haftaligim baya azaldı o şikayetler kizim olacak inşallah 👍❤
_HB_ Damlaveminigi olabılır benım oğlumda hiç şikayetim yoktu ilk 3 ay. Ama kızımda 3,4 ay hergün midem yandı, soda içmekten sodadan soğudum
Fasulyeminannesi27 Benimde miğdem yanıyordu 12 haftalığım erkek diye tahmin etti doktor ama daha küçük dedi 😂ben kız diye tahmin ediyordum araştırmalarıma göre hep kız belirtisiydi oğluşum olacak inşallah 😍😍🙏
isranuroz Damlaveminigi kızıma hamileyken midem hiç yanmadı, oğluma hamileyim şimdi midem ara ara yanıyor. O cinsiyetle alakalı bir şey değil yediğimiz besinlerin sindirimiyle alakalı bir şey 😊
Kerem-inannesi Damlaveminigi canım kesinlikle cinsiyetle ilgisi yok gebeligimin basından beri mide yanmam ve bulantim asiri var her gelen halime aciyo kiz anasi olcaksin ondan bu yanmalarin asiri bulantilarin zayiflaman filan diyodu ama oglusum olcak 🤗👶
GulinMert Damlaveminigi 33+3 olduk kızımla. Bu güne kadar be midem ya di nede bulandı. Maşallah diyeyim de nazar deymesin kendime :)