Selalee22 Damlaveminigi mide rahatsizlgn olabilir hic bir alakasi yok cinsiyetle ilerki aylarda mide eksimesi yasayabilirsin oda baskidan olur
Dibeee Damlaveminigi kızımda hiç yanmadı oglumuda 18 her aksam yanıyor cinsiyete alakalı olduguunu dusunmuyorum 😊😊
Busrat_ Benim hic migde bulantim olmasi ilk haftalarda hep migde yanmalarim oldu ve kizim olacak allahin izniyle 🙂
Ozge-46 Damlaveminigi kesinlikle bağlantısı yok .bende mide yanması bulantı kusma hepsi fazla fazla vardı.ayrıca ekşi tuzlu şeyler istiyordu canım ama oğlum olacak.
Canan_gun55_ Emin_e 29+1 im çok aşırı mide yanmam vardı boğazıma kadar geliyodu çocuğum erkek ve saçlı olursa mide yanması olur diyolar (yanmanın saçtan olduğu kanıtlanmış) ve dün kontrolümde doktorum ilacını verdi
Emin_e Canan_gun55_ saçlı olsun ya ben kel dogmusum resmen hic begenmiyorum bebeklik halimi:) ben de ilac kullaniyorum rennieduo gercekten rahatlatiyor...
Canan_gun55_ Damlaveminigi ayn canim iste bn dayanamadim aci su falan geliyodu bnde mide bulantisiyla kusma istegi cabasi dun gece basladim rahatladim walla