Smraozn12 Kifayet 36+2 pazı oldk bizde, uygulamaya göre şafak 26 ama bakalım yarın kontrol var dogumu konuscak doktorm belkide daha erken gelecek miniğim 🐣
Kifayet 2cocukluana_ bende artık çok çabuk yoruluyorum ayakta durunca belim hemen ağrıyor burun tıkanıklığı ve nefes darlığıda var malesef
Ademinayseli Kr_pinar bana da 29 şubat sezeryan olacağım için 29 u alalım dedi 38+4 oluyorum o zaman.bakalım sıpa hiç ıo zmaana kalmayacak gibi ağrılarım oluyor 2.gebeliğim kızımdan cok farklı bu gebeliğim.herkesin Allah yardımcısı olsun kızlar
ant2602 Smraozn12 aynıyız dün kontrol vardı 24 şubat süre doluyor dedi. Sezeryan olursa on gün öncesi 14 şubat yani. Bakalım hayırlısı sağlıklı gelsinler sezeryan normal fark etmez
Melikeblt 32+8 olduk bızde kızlar bebek oynadıkca tuvalete gitme isteği oluyormu sizdede benmı sık idrara çıkıyorum anlamadım 😀🤦♀️
Dilankenger Melikeblt oluyor canım malesef . ben 32+1im . ama 32+8 misin yanlışlık olmasın +8 olmaz yani
Kr_pinar Kifayet benim bebeğin eşi aşağı da o yüzden 38 de alırız dedi ama sizin daha önceymiş size niye 37 dedi
Kifayet Senyorita aynen öyleymiş doktoruma sordum çok fazla sertleşiyor toplanıyor diye bu haftalarda normalmiş sanırım
Nurane001 36olduk zaman qecmiyor sanki hic .heyecan korku geliyor.sonra zamanin tez qecmesini bekliyirum merakla
Kifayet Nurane001 bende de bi heyecan korku ilk hamilelik bide sonra meleğime kavuşmayı düşünüyorum inşallah sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız rabbim bi avazda kurtarsın tüm hamişleri 🥰😊