2104 Benim ilk cocupun ve kızım olucak inşallah ismini en başında belirlerdik 🥰 ALMİLA Elif olucak 😍😍
Ayse_mira77 Anayimana benm bir kızım var mira koydum bidaha olacak inşallah arya koyacam mm hüma Mina hira melisa cok güzel isimler
SbnmTlg Cemre Liva 🌸 koyacağız biz de inşallah 🙏🏻☺️ Liva, Arapça bayrak, sancak anlamında. Ben Liva’dan vazgeçmedim, eşim Cemre’den biz de birleştirdik ☺️
Reyhan2805 Ahsen koyacağız biz de canım. Çok zor karar verdik. İsim çok bir de hep aynı isimleri koyuyor gibi herkes.
Muge0609 Anayimana Melinada Değişik Ve Çok Güzel ☺️Eşimle Benim İsmimiz M Harfi İle Başlayıncs Biz Hep M Harfinden Bakmıştık Hamile Kalmadan Önce Melindaya Karar Verdik 😂Erkek Olss Napardık Bilmiyorum
Aysenam Anayimana oda bişey mi ben cuma doğum yapacağım hala kızımın ismi yok😊 eşim eski isimlerden yana meryem zehra elif ahsen gibi gibi ben daha yeni isimleri istiyorum hüma aysima ela ama bir türlü anlaşamıyoruz artık doğumca karar verelim dedik.
Busraunverr Anayimana bizde hüma sare düşünüyoruz🥰 hüma cennet kuşu sare de ibranicede prenses anlamına geliyor. Asel de aklımda vardı çok güzel oda cennetteki bi ırmakmış