Anayimana Kızlar merhaba 20 haftalık hamileyim kızım olucak Allah'ın izni ile.fakat kızlara isim çeşitliliği çok olmasına rağmen bulamıyorum; ( bana Anlamlı net modern ama sıradan olmayan isim önerileriniz nelerdir..? Şimdiden teşekkürler 🤗
sinber Berra : iyi huylu doğru sözlü inançlı kişi anlamı rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Tstnptt Cinsiyeti belli değil ama kız olursa HİFA koymak istiyorum bakalım 8+4 daha öğrenmemize varr :)
Tomris_umay Anayimana gökçe, gökçen, ülkü, asya, umay, tomris, aybike ☺️ Ben bunların içinden seçtim, 2. De kız olursa ilerde ismi şimdiden aklımda ülkü 🙈
derya_diyebiri Anayimana bizde resmen 7 ay isim bulamadık. Bütün isim sitelerini alt üst ettik. Hani böyle değişik ,modern olması falan değil de içinize sinmesi onemli. Elini karnına koyup seslen . Ona ait mı yoksa değil mı :) biz Deniz Asya 'ya karar verdik :)
Muge0609 Anayimana Melinada Değişik Ve Çok Güzel ☺️Eşimle Benim İsmimiz M Harfi İle Başlayıncs Biz Hep M Harfinden Bakmıştık Hamile Kalmadan Önce Melindaya Karar Verdik 😂Erkek Olss Napardık Bilmiyorum