Blackkcat Dlktpl canım benim ya demek kizamanı gelmemiş inş en yakın zamanda nasip olsun ya🤲🏻🤲🏻Dualarımdasın kuzum
Nhtsbl Arkadaşlar banada doktorum adetin 11. Günü gel iğne yazıcam akşam 5 gibi vurdurursun dedi bu ikinci iğnem olucak 11.gün gidip akşamına iğneyi olmustum daha önce sonra 12 ve 13 gün birlikte ol dedi ama saat vermedi bende aynen öyle yaptım fakat tutmadı 36 saat sonra çatladığını vardayarsak kaç gün ilişki yaşamalıyım bana anlatırmısınız çünkü diğerinde sadece 2 gün birlikte olduk lütfen bilgilerinizi paylaşırmısınız 🙏🥰
Mevaaaa5555 Nhtsbl canım mesela bugün günlerden Perşembe bugün birlikte oldun Cuma olma Cumartesi ol Pazar olma Pazartesi ol doktor bana öyle yazmış bana birlikte olacağımız günleri birer gün arayla yazmış yani canım
Nhtsbl Mevaaaa5555 her doktor farklı demkki bana 2 gün üst üste yazmıştı doğrusu ne bilmiyorum şimdi 11 gün iğne olucam ben nasıl olmalı canım
Adel001 Dlktpl canım ben 26eylül iğne oldum 10ekim adetten bir hün önce beta verdim 30,5 çıktı, teste çok meraklıydım, merakımdan test yaptım çokkk ince silik çıktı ama 10dk sonra koyulaştı
Dlktpl Adel001 valla cnm test negatıf daha adet yok 14.gunum adetmagrım oluyo arada ama gelmedı korkuyorum kıst falan olmamıstır ıns
Ecmelbeyza Dlktpl canım benim de sen gibi oldu negatif 😞ya alıştım resmen negatife umutlarım söndü yıkıldım
Adel001 DiplomaliEvHanimi hayırlı olsun canım benim Allah avuçlarını boş bırakmasın aminnnnn. Güzel haberlerini bekliyorum🙏🏻
Ecmelbeyza Dlktpl Her şeyi boşveresim geldi buraya da girmiycem 😞Adet 7 Şubat ama şimdiye olsa çıkardı bence