Dlktpl İğnemin 11.günü kızlar bana ıgne etkısı hala gıbı geldı emın olamadım cok az bır cızgı gordum bıkac gundur goguslerım agrıyor dun beyaz sulu akıntım oldu
Adel001 Dlktpl canım ben 26eylül iğne oldum 10ekim adetten bir hün önce beta verdim 30,5 çıktı, teste çok meraklıydım, merakımdan test yaptım çokkk ince silik çıktı ama 10dk sonra koyulaştı
Zeynepsamet Dlktpl canın sıkılmasın moralini yüksek tut canım ama ben kac kere o çizgiyi gördüm sonuç kanda hüsran oluyodu bence sadece bekle adetin geçince direk kan tahlili yaptır.
Dlktpl Merve2012 bes dk da belırdı hemen cnm daha once hıc 11.gunde cızgı gormedım ama her ay ognenın atılması farklı olabılır cok su ıcmeme ragmen hayırlısı bakalım
Blackkcat Dlktpl umudu kaybetme hafif silik var gerçektan yarın sabah tekrar yap kuzum,canın sağolsun olmazsada aşılamada daha garanti olur inşallah
Dlktpl Blackkcat allah buyuk cnm ıcımı bılıyor ya ıgne etkısıydı o sanırım yarın sabah yaparım yoksa yoktur zaten ıkıgune adet olurum keske mucıze olsa
Ecmelbeyza Dlktpl çıkarsa yarın çıkar daha net olur belki. Ne olsa yüzleşecez inşallah vardır 😘hayırlı bi sonuç
Blackkcat Dlktpl keşke kuzum ama önce hakkında hayırlısı olsun inşallah🤲🏻Canım testi yapınca beni etiketle muhakkak😘
Ecmelbeyza Dlktpl yaa ☹️Üzülme üzüle üzüle psikolojimizi bozamayız . Elbet gelecek bebeğimiz geç oluyosa Rabbim güzelleştiriyodur. Ben hep diyorum Allahım bana bi çocuk vereceksen sen zaten onun ruhunu önceden yaratmışsındır sadece dünyaya intikal ediş zamanı var güçleştirme Rabbim diyorum 😞