Edase 15 haftalik hamileyim dün gece bi uyandim ıslaklık bi baktım kahverengi kan bi pedi doldurcak kadar çok korktum çok agladim bu gün dr uma gittim bebek iyi ama kesenin altinda kanama alani var dedi serum taktilar butun gun hastanede yattim ilac falan verdi istirahat etmen gerek düşik riskin var dedi moralim çok bozuk çok üzgünüm böyle bi sey yasayan ve saglikli bi şekilde gebeligi devam eden varsa yazabilir mi lütfen morale ihtiyacim var
Simgeeee Edase canım bende de vardı subkoryonik hematom deniyor. Keseden büyük olmadıgı sürece problem yok. Rahim ya o kanı emiyor ya da kanama ile belli bir sürede dısarı atıyor. Hiç bir sekilde iş görmemen ve dinlenmen gerek. Üç hafta içinde gececektir 🌸
Bugleminannesi Edase lütfen üzülme çok yakın bı arkadasim 13 haftalıkken baya kıpkırmızı kanama geçirdi . 1 gün hastanede yattı kanaması kesilince doktor çıkardı istirahat et dedi ilaç iğne verdi 1 hafta sonra kontrole gitti düzelmişti şuan 18 haftalık hiç bir sorunu yok . Sen yeterki stres yapma güzelce dinlen .
Seda5892 Edase herkeste aynı olmayabilir tabi öncelikle doktorunuzu dinleyin verdiği ilacı iğneyi ihmal etmeyin benim hamileliğim hep kanamalı geçti şükür kucağıma aldım darısı sana inşallah geçmiş olsun
Guldenece_2525 Edase benimde oldu 11 haftalıkken kese etrafında kanama alanı dr bana progestan hap verdi onu kullandım ve 2 hafta kadar hiç iş yapmadım.dr kanaman kahverengi olursa korkma içerdeki birikmiş kanı atıyorsun dedi vücut ya bu kanı emer yada kahverengi akıntı olarak atar demişti.benim 20. Haftama kadar ara ara kahverengi akıntı olarak devam etti sonra kesildi..ne zaman kırmızı ve parça şeklinde olursa gel demişti..şuan 37 haftalık oldum bile..dikkat edin geçer inşallah
Abi_olduk benim gebeliğimde kanamadı geçen gebeliklerdendi. Kanma ilaçlar ilaçlar... zor bir süreçti ama çok şükür son 3 ayım çok iyi geçmişti. Sıkıntısız sorunsuz. Fazla kafana takmamaya çalış . İnternetten vs araştırma kanama neden olur diye bir sürü şey var insan onları okudukça paranoyak oluyor. Şimdi ikinci gebeliğim. Bunda da kanama sorunu yaşadım ama çok şükür önceki gibi uzun ve riskli bir durum olmadı.
Fstkkkk Ben 5+6 haftalık hamileyim. Bugün gittiğimde bebeğimi gördüm fakat kanamayla gittim. Kesenin çok aşağı indiğini söyledi doktor düşük riskin var hiç kalkmadan yat dedi. İlaç verdi. Kese yukarı çıkar mı sizce ? :(
Simgeeee Fstkkkk sürekli dinlen ve ayaklarını havada tut uyurken de dinlenirken de işe yarayacaktır 🙏
Edase Simgeeee inşallah canım ya inşallah geçer dr dan geldigimden beri yattim hep zaten boyle de devam ederim yeter ki gecsin dr da bugün oyle dedi ya emilcek o kan yada disari atilcak tekrar kanaman olabilir dedi
Cnnt07 Benimde var kanama kanalim simdilik bebek iyi ama bir daha kanama olursa bebegi kurtamayiz dedi sürekli yatmam lazim ama yatamiyorum 3 yasinda bir oglum var
Simgeeee Fstkkkk allah yardımcın olsun canım benim rabbim korusun bebeğini. Hiç bişey senden de bebeğinden de değerli değil bırak işi gücü dinlen sadece ❤️
Edase Fstkkkk Bişey olmaz inşallah canım Rabbim hepimize bebeklerimjzi saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin
Gul-08 Ben de yaşadım kanama 10. haftamda, kanama alanı vardı 6 cm, 4 hafta sonra tamamen yok oldu, şu an 19. haftadayım her şey yolunda gidiyor şükür, kendinizi çok yormayın ben çok ağladım, boşuna ağlamışım.
Aslielifgrl Bende 13 haftada yarim litre kan boşaldı bi anda o gece devlette acil de kaldım ertesi gün kendi doktorum yatırdı hastanede iğne serum yaptılar progestan kullandım günde 3 defa ve hiç yataktan kalkmadım wc hariç şuan hala progestan kullanıyorum 23 haftalık olduk çok şükür sıkıntı yok dua et bol bol rabbim yüzünü göstersin inşallah sağlıkla kucağına al
Edase Aslielifgrl amin canım cümlemize inşallah yatip dinlenmekten ve dua etmekten baska yapicak bişeyimiz yok zaten
Simgeeee Edase aynen stresden temizlikten işten uzak dur o kadar korkulacak bişey değil Allah yardımcın olsun 🙏