Ryhnylmz EsraOzsusam çok şükür Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hepimize şifa versin evlat acısı yaşatmasın inşalalh 🙏
Ayysseeee Duamucizem Duamucizem ultrasondan bakıyor hatta son muayenelerde vajinal bakmam gerekiyor demişti ama kendi kasarsın vs dedi ultrasondan bakmaya devam aksi bi durum olsa az çok anlaşılıyor ultrasondan demişti 13.haftafan buyana ölçtürünce alıştı heralde doktorda
Duamucizem Ayysseeee benm de vajinal bakti 21 kadar 23 de udrasyonla bakti 3.43 mm cıktı rahîm agzi kapali dedi ama ben yinede uzanıyorum surekli haftalik pruloton ve progestan kullanıyorum günlük
Ayysseeee Duamucizem aynen bende haftalık iğne progestan sabah akşam 3 aydır yatıyorum 🥺 35 mm çok iyi 🤗 ama yatmak bizim için en büyük ilaç. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Duamucizem girlorboyy vajinal mi cnmm 2.5 mm alti riskli ama haftan kacti 30 mm ken ben tebdir amacli egilip kalkmiyorum uzaniuirim surekli vajinal 30mm di 23 de
Duamucizem girlorboyy korkma ama dikat et canm.cok eğilip kalkma ağır şeyler kaldırma benmde vajinal 30 mm ama udrasyinda 3.43 du en son
Duamucizem Ayysseeee bnde inan hep yatarak geçiriyorum pruloton haftalik günde iki kez progestan kullanıyorum senin ne kadar ölçüm kaç haftaliksin
Ayysseeee Duamucizem Şükür yarın 26 bitiyor 27 gün alıcam artık 🤗 en son 30 mm 3 hafta öce gittim bakalım yarın muayenem var inş aynıdır 🤲
Duamucizem Ayysseeee bende 24 olcam ıns yarın çarşamba kontrol var ıns herşey yolundadır sağlıkla alakim rabbimin izniyle
Ayysseeee Duamucizem inşallah🤲🤲 şükür bu günleri gördük çok stresli geçti günlerim😆 inşallah sonuna kadar sağlıkla gideriz 🤲