Ryhnylmz Aselinannesi1 25 te 38 mmydi canım şu an 32+2 yiz kaç olduğunu bilmiyorum bi şey söylemiyorlar sorun olsa söylerlerdi diye düşünüyorum
Aselinannesi1 elmdmr allah yardimcin olsun inş rabbim sana bağışlasın evladını korkma ama yükselir inş arkadasimin yükseldi
Aselinannesi1 20haftada 4cm di 22 de 3dedi dr ama mesane boş ondan olabilir dedi Bugunde gittim hala 3cm korkmaya başladım
EsraOzsusam Bnm 27+1 en son 4 gün once gittim 2.4 cm di:( sınırdayım progestan kullanıyorum 3 haftadır. Hayırlısı Allahtan. Cuma tekrar kontrol..
Aselinannesi1 EsraOzsusam bende progestan kullanırken böyle düştü ona anlam veremedim allah yardimcimiz olsun inş
EsraOzsusam Aselinannesi1 benım doktorum bu saatten sonra uzamaz sabit tutmalıyız dedi. Haftalar ilerledikce zorlaşcak sanırım :(
EsraOzsusam Duamucizem vajinala da ölçüye göbekten de bakıyor. Dün kontrolüm vardı 2.7 cıktı uzamış biraz istirahat ve ilaçlar işe yarıyor. Vajinal daha net sonuc veriyormuş
Duamucizem EsraOzsusam vajinal daha net aynen sisin olcumleri göbekten mi yapıp ilaç verdi onu sordum cmm bnm göbekten 3.43 cıktı vajinal bi hafta önce 30mm çıkmıştı
Ayysseeee Benim 13.haftadan buyana var yatarak ilaç ve iğneyle geçiyor 26 hafta oldum şükür 27 mm ve 35 mm arası değişti hep pazartesi tekrar kontrolum var bakalım ne kadar umarım düşmemiştir 🤲
Ayysseeee Duamucizem Duamucizem ultrasondan bakıyor hatta son muayenelerde vajinal bakmam gerekiyor demişti ama kendi kasarsın vs dedi ultrasondan bakmaya devam aksi bi durum olsa az çok anlaşılıyor ultrasondan demişti 13.haftafan buyana ölçtürünce alıştı heralde doktorda
Ryhnylmz EsraOzsusam çok şükür Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hepimize şifa versin evlat acısı yaşatmasın inşalalh 🙏