Bugleminannesi Kizlar 23 haftalık hamileyim genital bölgemin kemikleri ağrıyor yürürken bacağıma vuruyor normal mi çok korkuyorum kontrolüm 3 Şubat'ta 😣
1erkek1kiz Bugleminannesi aynı şikayet bendede var bugun doktora gittim normal artık buyuduler sığmıyorlar dedı 25 hafta ıkızım
Ryhnylmz Bugleminannesi benim 20 haftadan beri var o ağrı canım 32 olcaz hala var bebek taşıyosun kolay olmaz dedi doktor başka bi halt demedi
Filiz_Gulsah7 Bugleminannesi bende 19 haftaligim ikizlerime hamileyim benimde o bolgelerde agirlarim cok oluyor doktir normal dedi
Meftunbade Yok kuzum yavaş yavaş assagi donuyordur bebek ağırlığın orda olması normal benim 27. Haftada bas assagi pozisyonunu almıştı korkmana gerek yok göbeğinin altına tam genital bölgenin üstünde bi şişlik fark edersin o bebegin kafası
Bugleminannesi Meftunbade herkes çok erken diyordu ama korktum bende doğum kanalına mi girdi diye 😣😣 ilk olunca anlamıyor insan
Bugleminannesi Duamucizem özür dileyerek söylüyorum genital bölgemin girişinde ara arar batma sızlama oluyor 2 haftadır var . 2 hafta içinde 2 kere doktora gittim bişey cikmadi . Şimdide kalça kemiklerim genital bölgemin kemikleri aciyor sanki
Duamucizem Bugleminannesi bende öle vajinamds bi sizlama var bazen bebek hareketi sanki orada hissediyirim baski oluyor gibi oluyor karnın sertleşiyor mu peki
Bugleminannesi Duamucizem bebek karnimda oynarken genital bolgeme ağrı vuruyor nedense :/ karnım eğer sırt üstü yatarsam gün içinde oluyor arada
Bugleminannesi Filiz_Gulsah7 normal demekki ben etrafımda bı kaç kişiye dedim daha hafta erken rahim kisalman vardır deyip duruyorlar 🥺 bıktım acile gidip gelmekten
Ryhnylmz Bugleminannesi daha iyi günler kuzum şimdiden böyle olmayın tedbiri alın gerisi Allaha kalmış doktoruna hee şikayetini söyle sen
Filiz_Gulsah7 Bugleminannesi yok canim karin ve rahim buyuyor ve genisliyor kulaktan dolma bilgilerle canini sıkma doktorunla gorus istersen 😁
Bugleminannesi Duamucizem bugün mesela sağ tarafıma bıçak saplanmasi su sanki nefes alamadım 5 dakika sonra geçti 😔 ne oluyor hiç anlamıyorum psikolojim bozuldu artık . Kadın dogun doktorum antidepresan verdi çok stresliyim diye o bile fayda etmiyor 😔😔
Duamucizem Bugleminannesi bende sol tarafta var iki gündür batma acile gitmemek için kendimi zor tutuyorum çünkü üç kere doktora gittim bu hafta içinde artuk eşimde psikolojik diyor ama agrım var yani bazen yatarken bile karnım sertleşiyor sürekli wc ihtiyacım var bebeği alta hissediyirim sizlama var bunlar psikolojik değil ki 😟😟