Adel001 RuzgarsMommy ne 2ay ya hamile olduğum günden zehir oldu herşey😂😂😂😂 uşenmesem her hafta yapcam
nursan1 Gazel0606 ultrason tek mi 😂😂 nst ye bağlanıyorum her hafta ve yanımdaki kadınların göbeklerini inceliyorum onlarınkide öyle mi diye ama ben gibisini görmedim ya yukarıdan aşağıya kadar ince tüy doldu vücudum🤦🏻♀️😖
Biregeli Bende sarisin tüğsüz biriyim ama benmde gobegim tüglendi asırı degil ama bende sasirdim hormonlardan sanirim 🙈
Adel001 SedaveSusam kız bebeğimi sevemiyorum göbeğimi öyle görünce😂😂😂😂😂 ayy errrorr aynen millet hamilleğini nasıl geçiriyor bize bak😂
[silindi] Mrsakar her yerim epilasyonluydu benim de hiç tüyüm yoktu. Üç ayda kıllı toparlak bi şeye döndüm bende 😂 bizimde cinsiyetimiz erkek 💙👼🏼
Elif_t Gazel0606 Cinsiyetle alakalı mı bilmiyorum bizimki erkek ama bende de çok oldu ağda yaptım daha dün🙈
[silindi] Gazel0606 CİNSİYETLE HİÇBİR ALAKASI BULUNMAMAKTADİR SENİN SUANDA HORMANLARİN LUNAPARK GİBİ OLDUGU İCİN BOYLE TUYLENMELER OLUYOR BENDEDE VAR
Nml06 Gazel0606 Merhaba, bende de aynı sıkıntı mevcut, kızım olacak nasipse ama cinsiyetle alakalı mı bilemiyorum🙄
Aycalyaa Gazel0606 canım kızım olacak ama o kadar tüysüz bir insandım ki hamilelikten sonra göbeğim göğüs ucunda tüylenme oldu bu gidişle mahmut abiye doncem ben instamom anası olmaz benden😄😂😂
Humi Gazel0606 tamamen hormonlardan kaynakli ilk hamileligim 3 bucuk ay surdu kasim gozum gobegim kil yumagi olmustu kiz bebekti buda kiz bundan tam tersi cikan yerlerde cikmiyo :)
nursan1 Gazel0606 erkek 🥰 göbek çizgiside koyu yukarıda var ama aşağıya doğru daha da koyulaşıyor utanıyorum bir yerde karnımı açmaya🥴yine de bin şükür ki bu günleri görmek isteyenlerde var 😊🤲