Gazel0606 Cinsiyetle göbek çevresi göğüs cevresi yüzde tüylenme alakası var mı kızlar bilginiz var mı
Haticerkan Gazel0606 bende cinsiyet le alakası yok cnn aynı durumdan bende muzdaribim hamilelik hormonlarından diye düşünüyorum
198723 Gazel0606 Benimde çok tüylendi sürdüğüm yağlardan mı yoksa hormonlar mı bilemedim neyseki sarıyım
Mrsakar Normalde aşırı tüysüz bir insanım 25 yaşında daha bacak ve kol almamış biriyim yani düşünün. Göbeğimde ve göğüs uçlarımda tüylenme oldu. Birde bebek saçlarımda artış oldu. Cinsiyetimiz erkek 😬 ama ne kadar ilgisi vardır bilemiyorum.
elifalperr Mrsakar benimde erkek göbek üstümde tüylenme başladı bilmiyorum cinsiyetle alakası var mı ki 🙈😂
BayyNill Mrsakar cinsiyetle alakadı varmı bilmiyorum ama oğlumda aşırı tüylenme oldu şimdiki kız hiç bişey yok tüy namına😃
[silindi] Mrsakar her yerim epilasyonluydu benim de hiç tüyüm yoktu. Üç ayda kıllı toparlak bi şeye döndüm bende 😂 bizimde cinsiyetimiz erkek 💙👼🏼
Gazel0606 elifalperr bilemedim bnde çok oldu utanıyorum ultrasona girmekten erkek hormon salgılandgı içinde ole olur diye söyleyenlerde oldu kaçıncı haftada belli oldu cinsiyet
Adel001 SedaveSusam ay benimde göbeğim🙄 ağda yapıyorum resmen, yabancılar gibi hiç cool hamilelik geçirmiyoruz ya😂😂😂😂 bune ya kıllı tüylü
SedaveSusam Adel001 ay sakın ağda yapma bebeğim şurda zaten kaç ay kalcak göbeklerimiz doğumdan sonra dökülüyomuş dokunma hiç😬 kız ne yabancısı instagramda instamomları gördükçe sinirlerim bozuluyo ben 1 kot 3 kazakla geziyorum kadınlar valla mini etekler elbiseler kabanlar oh misss 🤭😂
Adel001 RuzgarsMommy haha ahh keşke bende öyle olsaydım😂😂😂😂😂 yok neredee Allah onlardan alıyor bize veriyor tüydü kıldı herşeyi
198723 Gazel0606 napalim canım hamilelik farklı rahat rahat temizligimizi de yapamıyoruz bende kuaför falan utanırım gitmeye olsun tadını çıkaralım herşeyin biz özeliz can taşıyoruz can
nursan1 Gazel0606 ultrason tek mi 😂😂 nst ye bağlanıyorum her hafta ve yanımdaki kadınların göbeklerini inceliyorum onlarınkide öyle mi diye ama ben gibisini görmedim ya yukarıdan aşağıya kadar ince tüy doldu vücudum🤦🏻♀️😖
Adel001 SedaveSusam kız bebeğimi sevemiyorum göbeğimi öyle görünce😂😂😂😂😂 ayy errrorr aynen millet hamilleğini nasıl geçiriyor bize bak😂
2z-nns Gazel0606 Alakası olduğunu sanmam. Benim de tüylendi. Biri kız biri erkek, ikizler...nolacak şimdi 😄
nursan1 Gazel0606 erkek bebeğe hamileyim omuzlarımda tüy yokken tüy oldu belimde de hiç yoktu baya incecik tüyler çıktı karnımda da o şekil hem de yukarıdan aşağıya kadar 🤦🏻♀️Bi bağlantısı var mı bilmiyorum tabi