Bsraakdmr Belinay_AliEge benimkide öyle ben kusarken bütün kapıları kapatır gelmez yanıma 😅yerde yatarken yere yapışmışyı kalkamadı belli müddet amaan napayım elimde olan bi şey değil ya 😅
Belinay_AliEge Bsraakdmr canım kocalar 😂 Bende çok yükleniyorum valla kavga etmisken yaptıklarının acısını çıkarıyorum ohh bak yine şey oldum 😂
Dlkdlk İlk 3 ay bebekler bize bağımlı değil,kussan da o büyür senin depolarından :) allah hepimizin yardımıcısı olsun, benimde cok midem bulanıyor keyfim yok yemekten yana ama kusmuyorum 🙏🏼
leyla25 Belinay_AliEge canımm bende öyleyim ne zaman geçicek diye ağlayıp durdum hala devam tabii ama doktorum zofer verdi bir aydır kullanıyorum sende doktoruna danış, onun sayesınde yedim içtim çok şükür, benim mide ağrılarımda çok oluyor o yuzden bazen işe yaramıyor ama sadece bulantın kusman varsa iyi geleceğine eminim🙏🏼
Ozgelin Belinay_AliEge tahmin edebliyorum benim su bile kalmıyordu midemde acayip bi dönemdi..bide enfeksynm vardı çişimide tutamıyordum üstüm kusmuk altım çiş allahım çok zor...eşinde idare edecek benimki dıaşrdan yedi bi süre yada kendi yaptı..benimde klsik yoğrt ekmek kaşarlı tost meyve..tabi onnlarda çıkıyodu da işte..merak etme bebeğe bişey olmuyor..bana denilen kussan bile ye idi öyle yaptm..yedim kustm yapck bişi yok malesef..
Damlaustglu Belinay_AliEge Stres herşeyden fazla zarar verir bebeğine bende hiçbişe yiyemedim 16.haftada yavaş yavaş düzelmeye başladı sabret bebeğin kanından besleniyor kendini üzme beslenemiyor diye çok öğürmemeye çalış birde doktorum bana zofer verince rahatladım doktoruna danış
aslimurat Belinay_AliEge bende sizin gibiyim hala da devam edio en son hastaneye aldılar çok kilo verdiğim için ve su kaybı yaşadığım için prilam kullandım hiç iyi gelmedi bana en sonunda dil altı zofer diye bi ilaç verdi bana çok iyi geldi onu kullanmaya başladığımdan beri kusmuyorum bi de doktorum kati şeyler yemeye çalış sulu yemekleri fazla tüketme ve yemeklerden 1 saat sonra şu iç bulantıların fazla olmaz dedi ve dikkat etmeye başladım önce ki gibi değilim şimdi çok şükür 🙏