Meliha_nur Busemasalpoyraz amin canim valla doyorum ya 3 4 gun hic uyumuyorum agridan sonra ki gun kut bayiliyorum hic kalkmadan uyuyorum artik oyle bi hale geldimki yemek yemek te istemiyorum uyumakta hic birsey
Meliha_nur Busemasalpoyraz gucum kalmadi esim bile artık ne olur dogsun resmen iskence yapiyon kendine diyo
Berrygurumi GF01S deneme LÜTFENNN,,, çok tehlikeli şeyler bunlar iyi bişey olsa doktor yapardı zaten,,, bebeğine ve kendine zarar verebilirsin Allah korusun 🙄
GF01S Berrygurumi doktorum da dedi aslında zeytinyağıyla masaj uygulayabiliriz ama yinede soracam doktoruma saol cnm🤔☺
Berrygurumi GF01S zeytin Yağı sürmekte sorun yok masajlar bile var mesela Perina masajı,,, ama bez koymak, sokmak fln çok tehlikeli aman diyim kuzum 😘😘
Meliha_nur Birsey sorucam kizlar belim de agrı var cok siddetli ve sol bacagimda adim attikca belim kopuyo gibi agriyo kasiklarimda ki agriyi hissetmiyorum aceba dogummu baslıyo
Zemree28 Meliha_nur bezi bilmemde ilk gebeligimde zeytin yağı ile perine masajı yapmıştım ve rahat bir doğum oldu dikiş ve yırtılma çok olmadı internetten bakabilirsiniz perine masajına