haticebozat GF01S Dalgalar baslayınca da hurma yemek, bir cay bardagı sızma zeytinyağı içmek, sıcak suya girmek yada sırt bölgesine sıcak su tutmak ve yürümek çok faydalı . Bir yerde yazıyordu sancı başladığında ılık süt icmek de doğumu kolaylaştırır..damarlari yumuşattığı için
Meliha_nur GF01S ben yuruyemiyorum ki suan bile evde temizlik var dogum icin ama yarimsaag gezdim belim diye kivraniyorum
haticebozat Rahat bir şekilde bebeğin çıkması için zeytinyağlı bir bezi vajina girişine koyabilirsiniz, bir arkadaşım geçen gün doğum yaptı, o bu şekilde yaptığı için doğumu çok çabuk ve rahat gerçekleşmiş
Ebru_lii haticebozat canım nasıl yani zeytinyağlı bezi nasıl koyacağız doğum anında içimizde mi duracak bebek gelene kadar
Berrygurumi GF01S deneme LÜTFENNN,,, çok tehlikeli şeyler bunlar iyi bişey olsa doktor yapardı zaten,,, bebeğine ve kendine zarar verebilirsin Allah korusun 🙄
haticebozat Ebru_lii hayır, doğumun olacağını anladığınız andan itibaren bez kullanmadan vajinaya zeytin yağı sürün. Ama şu andan itibaren doğumun olacağı güne kadar bezli zeytinyağı koyun vajinaya 🌸
haticebozat Meliha_nur bebeğin doğum esnasında vajinadan rahat çıkması için faydalı. Böyle doğum yapan iki kişiyi biliyorum ikisinde de yırtık da oluşmadı. Yani vajinanın esnekliğini sağlayıp hem bebeğe faydalı hem de dikişsiz bir doğum sağlıyor. ne kadar durması gerektiği konusunda ise, arkadaşım ne kadar erken zeytinyağı İle masaj yapmaya başlasan o kadar iyi demişti. Bir de doğuma hastaneye giderken zeytinyağı içmişti.
Zemree28 Meliha_nur bezi bilmemde ilk gebeligimde zeytin yağı ile perine masajı yapmıştım ve rahat bir doğum oldu dikiş ve yırtılma çok olmadı internetten bakabilirsiniz perine masajına
Meliha_nur GF01S canim yapiyorum yer sileyim dedim asagi insin diye sadece bir odayi sildim suan agri sanci hepsi birbirine girdi
EcrinveSelim 38 hfta olcm bnde surda bekleyim nst de az bi sancm cıkıyr da yükselmedi bir hftadr havada yagmrlu cıkamyrm
Meliha_nur EcrinveSelim ntsde 50 60 sanci bende hissediyorum ama kanala inmiyor bebek inat etti 3 gundur bu haldeyim aglicam artik
Meliha_nur EcrinveSelim valla gelsin diye dua eder oldum boyle agri yok belim cok kotu agriyo hic gecmiyo agrisi
Busemasalpoyraz Meliha_nur geceleri bacak arama giren agrilar sabahlari 2 saatlik uykularla uyaniorm agrilardan bende gelsin istyrm artik ,😒 38deym allah bi avazda kurtarsn bizi kizlar
Meliha_nur Busemasalpoyraz amin canim valla doyorum ya 3 4 gun hic uyumuyorum agridan sonra ki gun kut bayiliyorum hic kalkmadan uyuyorum artik oyle bi hale geldimki yemek yemek te istemiyorum uyumakta hic birsey