Ozlemaydin11 kirmizisaclibayan_ gerçekten böyle hilayeleri okumak insana güç veriyor 🥰 sağlıkla büyütürsünüz inşallah 💕
Gk12 Hayırlı olsun inşaAllah Rabbim analı babalı büyütsün 🌸 daha öncesi nişanınız gelmiş miydi ? Ben de 37+4 oldum regl ağrısı gibi ağrı giriyor ara ara acaba yakın mı benimde
Almila141207 Gk12 ben de 37+5 im karnımda eefl ağrısı hissediyorum, belimde bi ağrı yok şuan. Nts de sancı çıkmıyor çarı muayenesi olmadım henüz . İnşallah bizim de çok rahat geçer doğumumuz, hayırlısıyla alırız kucağımıza bebişlerimizi 🙏🏻🤗
kirmizisaclibayan_ Gk12 nişan da su da gelmedi. Sadece son zamanlarda akıntım biraz fazlaydı. Sanırım açılmadan kaynaklı
Habibee24 kirmizisaclibayan_ hayırlı uğurlu olsun canım darısı bana inşalalh bende bol bol squat yapıyorum doktor dedi bol bol yürü dedi
inci_6007 Tubakarahan aynen ya ben sporcuyum herşeyi yapıyorum bırakmadım ama 39:4 um acilmam hiç yok saatlerce spor yapiyorum olmuyor sancimda yok
Tubakarahan Doktorum ilk gebeliklerin 40 41 e sarkabilecegini soyledi🤔 sıkıntı yapma bence sende cabucak fırtlatırsın😁
Bernadmrk Doğumdan çok korkuyorum ama okuyunca içim rahatladı nasıl güzel bir hikaye... Doğumdan korkma sebebim bu güne kadar dinlediğim saçma hikayeler sanırım.. Hepsini beynimden silip sizi yazmak istiyorum 🥰 bebişim 37 haftalık daha dönmedi sezeryan olacağım için ekstra stresteyim önce kendi adıma dönmesini diliyorum son olarakta Allah bana ve tüm hamişlere böyle güzel hikayeler nasip etsin 🙏🥰 rabbim sağlıklı huzurlu ömürler yazsın minik prensesinize 🌸
kirmizisaclibayan_ Bernadmrk amin Allah razı olsun. Kolaylıklar, sağlıklar dilerim. Korkmayın. Biz güçlüyüz
BeybininAnasi kirmizisaclibayan_ maşallah barikallah ne güzel bir doğum hikayesi ❤️ Allah hepimize nasip etsin dedirten türden gerçekten 😍 Allah bebişinizle, sağlıklı ömürler nasip etsin ailenize 🥰🥰🥰
FdmNuur_Smtt kirmizisaclibayan_ rabbim sana bağışlasın bebeğini 😔😔15 saattir sancı cekiyorum kendi sancım açılma yeni yeni oldu üç gündür şutum geliyor bunu gören arkadaşlarım ve siz dua edermisiniz emzirenin de hmileninde duası kabul olur derler 😔😔
Esila4549 kirmizisaclibayan_ öncelikle Allah saglıklı buyutmeyı nasip etsın su ana kadar okuduğum ve benı rahatlatan tek dogum hikayesı diye bilirim darısı benım basıma
Dilos10 Allah analı babalı büyütsün inşallah bugün bende 38+1im ve geceden beri belim ağrıyo doktora gidicem birazdan acaba bende böyle doğrur muyum dedim kendi kendime 😬😬
Bahar2 kirmizisaclibayan_ ne güzel doğurmuşsunuz 🧿 ne mutlu size sağlıkla büyütün bebeğinizi son 6 gün benimde gelen giden yok inşallah hepimiz bu şekilde kolay doğumlar yaparız 🙏🍀
tumerseyma kirmizisaclibayan_ Ay maşallah yaa ne kadar güzel rahat bir dogum olmuş 🥰 inşallah bizim de böyle olur 🤲🏻 sağlıcakla büyüsün kızınız