zhrszcylcn İkizlere hamileyim bir de çalıştığım içim gögüs pompası bana çok lazım olacak... Sizce nasıl almalıyım, manuel mi elektronik mi, ikilimi birlimi... Bu konuda hiç bir fikrim yok, fikrinize ihtiyacım var. Maddi olarak da uygun bişeylere ihtiyacım var
Aslannn zhrszcylcn ben mochi aldım iki arkadaşım yeni doğum yaptılar ikisinde çok memnun olduğu için bende aldım..hem çok rahat hem pratik bence süt sagimi
daisy35 zhrszcylcn Ben de mochi aldım :) yorumlarına bakıp, youtebedan video izleyebilirsin :) çok pratik bir ürün.
Sumeyye_g zhrszcylcn lansinohun tekli elektrikli göğüs pompasını aldım araştırdım çevremdede memnun kalanları duyunca öyle aldım yetki olur bence
Metemelek Aslannn yaa bende ona bakıyorum hep emin olamadım kaça almıştınız? Bide bebek doğduktan sonra mi almak lazım önce mi?
Aslannn zhrszcylcn evet çok rahat..arkadaşım göğsüne takip bebek uyurken evini toparlio işlerini halledio
zhrszcylcn @Cahidcahide @ikizannesii @Hacer_ikiz_gebe @Salihsaliha ikiz bekleyen anneler sizlerinde fikrini merak ediyorum gögüs pompası konusunda
Hacer_ikiz_gebe zhrszcylcn canım ben baby plus un çiftli elektrikli gögüs pompasını aldım fiyatı da uygun ama tabi kullanmadım daha doğumdan sonra yazarım yine az kaldı 😊 yorumları çok iyiydi diye aldım inşallah öyle olur
ikizannesii zhrszcylcn ben kullanıyorum amazondan almıstım akülü fise takıp dolduruyorum baya gidio cift taraflı olanlrdan al tek olanlarda daha fazla zaman harcıyosun markasınada bakma benim aldıgım ucuz bisey ama cekimi cok iyi ikizlri emzirdigim halde sagıyorum cünkü bebek ilk zamanlarda gögsünü tam bosaltamıyo suan 2 aya yaklastık brn yine günde 1 2 defa sagıyorum gece sagımlarda gündüz daha cok sütüm geldigini farkettim kızımda 4 5 ay aralıksız sagıp verdim mama yerine 💆🏻♀️
Hacer_ikiz_gebe zhrszcylcn evet indirmdeydi 160 falandı ama yılbaşından sonra artırdılar hep fiyatları
Pandabekleyenanne zhrszcylcn bende avent aldım 400 e düşmüştü joker aile üyeliği yeni olanlara 50lira ekstra indirim yapıyolar eşimin numarasıyla üye oldum 350 ye geldi . Yorumlar çok iyiydi riske atmak istemedim. Zaten o süt az geliyosa ya da gelmiyorsa ne alırsanız alın işe yaramıcak 🤷🏼♀️
ozlem_1990 Sumeyye_g ben de Lansinoh elektrikli tekli göğüs pompası aldım, ilk oğlum da manuel almıştım. Manuel sütü çok ve göğsü iri olanlar için pek işe yaramıyor