ARNN Damla123- canim ben Azerbaycanda yawiyorum tetonoz awisini burda cok okudum ama bir bilgim yok ne icin??burda kimse soylemedi diye bilmiyorum ne icinki?
Damla123- ARNN canım normalde vücudumuza herhangi bir kesiden giren mikrop çeşitli zararlar verebilir. Ameliyat okursak yada normal doğum yaparsak vücudumuz açık olacağı için 2 doz olarak yapılıyor bizim burda hamilelere
ARNN Damla123- bilmiyordum bizde qaliba yapilmiyor bana kimse soylemedi doktorada yeni gitdim buyuk ihtimal bizde yapilmiyor bu awi
Seyma_Eren Sueda29 ay canım valla bende aynı durumdan muzdaribim, ben baya şiddetli hasta oldum öksürük daha geçmiş değil, baya hareketliydi ama 2 gündür çok hafif vuruyor bende çok tedirginim ama normaldir diye kendimi avutmaya çalışıyorum
Asnneayca Duamucizem geç gördüm kusura bakmayın normal normal hatta ben endişe yaptım saglık ocagına gittim orda kalp atışına Bakınca rahatladım
Asnneayca Sueda29 geç gördüm kusura bakmayın normal normal hatta ben endişe yaptım saglık ocagına gittim orda kalp atışına Bakınca rahatladım benim de hep aynı yerdi şimdi maşallah her yerden vuruyor