Sueda29 Kızlr bebişimn sert tekmeleri.vardı dün brz iş gördm yoruldm bbğm hafif tekmlr atıo çok üzülüyorum bide hep sabit yeri bunlr normalmi gözüme damla uyku girmedi
ARNN Sueda29 Selam kizlar biz 20+4 haftayiz korkmayin canlarim kendimizi yordugumuzda onlarda yoruluyor ve az hareket ediyor yada zayif bugun dinlenin bakin nasil edecek inweAllAh istediyiniz otesinde edecek uzulmeyin 🤲🏻❤️🌸🥰
Ozlmslm Sueda29 23*2 deyiz 2 3 gündür aynı şeyleri yaşıyorum bende tedirgin oldum ama çoğumızda varmış sanırım 🤗
Seyma_Eren Sueda29 ay canım valla bende aynı durumdan muzdaribim, ben baya şiddetli hasta oldum öksürük daha geçmiş değil, baya hareketliydi ama 2 gündür çok hafif vuruyor bende çok tedirginim ama normaldir diye kendimi avutmaya çalışıyorum
Sueda29 Duamucizem çikolatada yedim sütte içtim yine hareketlenmedi öyle sert tekme atardıki oysa..zaten hep aynı yerde hiç.yer değiştirmio senindemi öyle
Duamucizem Sueda29 ben iki gündür çok aşağıda vajinamds sanki hissediyorum buda korkutuyor beni cnm hareketleri dediğin gbi yavaş uyuyor diyorlar bu haftalarda bilmiyorum ki 🤔
asyaa15 Sueda29 Canım bi yerde okumustum onlarda artık bizim gibilrr. Biz hareketli oldugumz zaman onlar sakin olablrmiş. Yada hergün biz hareketli degiliz sakin bi gün geciriyoruz onlatda ölee imiş. Sen günde 5 takip et 26 dayız bizde suan o haftalardaki gibi tekme atmıyor. Ha bazende yer degiştiriyor diyorlar. İçini rahat tut. Rabbim kouçrusun hepsini.
Sueda29 Duamucizem benm bebişim hep düzenliydi hareketleri öyle çok hareket etmezdi ama edincede kuvvetliydi tekmeleri..dünden beri hareketleri yavaşladı çok korkuorm ..bnm kontrollerim ayda bir olduğu için hep endişe halindeyim çok uzun süre oluyor arada.bnmde vajinaya yakın tekmeleri
Sueda29 Asnneayca bnm hiç yer değiştirmio hep aynı yerde tekmeleri ilk gebelik olunca insan herşeyi sorguluyor
Asnneayca Sueda29 geç gördüm kusura bakmayın normal normal hatta ben endişe yaptım saglık ocagına gittim orda kalp atışına Bakınca rahatladım benim de hep aynı yerdi şimdi maşallah her yerden vuruyor
Asnneayca Duamucizem geç gördüm kusura bakmayın normal normal hatta ben endişe yaptım saglık ocagına gittim orda kalp atışına Bakınca rahatladım
Aysabal Normal arkadaşlar panik yapmayın ☺️ Bende sizin gibiyim doktora gidiyorum panikleyince bebek yerini genişletiyor biz 26+3 olduk yavaş yavaş hissediyorsunuz yukarı çıkmaya başladığı için yer açıyor kendine alt tarafa tekmeleri daha sık oluyor korkmayın ☺️☺️
Duamucizem Aysabal Aysabal öle mi diyorsun ilk hamilelik tecrübesizlik ve korkular allhim esirgesin ezanlar okunuyor sağlık uzun ömür versin evlatlarımıza ıns sağlıkla zamanında alalım kucagimiza
Aysabal Duamucizem amin inşallah canım. Bende aynı şeyleri yaşadım benimde ilk gebeliğim insan çok korkuyor aklında şüphe varsa bile bi acile gidip baktıra bilirsin en azından için rahat eder
Duamucizem Aysabal hareket hissediyorum ama önceki kadar sert değil benm korkum aşağıda çok.hissetmem sanki afedersin vajinamin hemen üzerinde vurdukça çıkacak gbi allhm korusun rabbim
Aysabal Duamucizem benimde öyle hep solda bebiş zamanla alışıyorsun yerini felan değiştiriyor benim karnım yeni yeni yukarı çıkmaya başladı herkes erken olcak heralde felan diyordu özele gidiyordum dayanamayıp devletede gitmeye başlamıştım doktorlar bebek nerde rahat ederse orda duruyormuş alttan tekme attığında yürümeyi dene o zaman tekme atmayı bırakıyor benimkisi
Aysabal Duamucizem batma banada oluyor doktor bana enfeksiyondan olabilir dedi tahlil istedi bişey çıkmadı kişiden kişiye değişebilir o heralde ☺️ Kont gittiğinde doktora söyle çünki bir çok nedeni olabilir beni alttan muane etti ben öyle dediğim için
Duamucizem Aysabal bende vajinal udrasyonla bakti rahim.agzi ölçtü enfeksiyon cikti tahlil yaptı az dedi monual diye bi ilaç verdi tek kullanımlık
ARNN Damla123- canim ben Azerbaycanda yawiyorum tetonoz awisini burda cok okudum ama bir bilgim yok ne icin??burda kimse soylemedi diye bilmiyorum ne icinki?