Fatma353535 Arkadaşlar 28 haftalık hamileyim ve sadece 3 kilo almışım sizce çok az değil mi? Hamileliğimin başından beri mide bulantısı ve kusmam geçmedi onunla alakası olabilir mi
hunilimom Fatma353535 ne güzel.jste az almışsın son haftalarda hızlı hızlı alıyorsun ama yinede doktoruna konuş bulantin için ilaç versin canım
BeybininAnasi Fatma353535 ben 32.haftamdayım hala -3 kilo 😂 ama bebek hep önde 😂 bünye meselesi canım benim. Eğer bebek iyiyse, kan tahlillerinde bir sıkıntı yoksa hiçbir şey olmaz.
Cumaserife Bir yanlışınız olmasın çünkü bebeğin yaklaşık bir birbucuk kilodur zaten bu haftalarda suyu plsentssı falan da öyle 🤔 Yinede dert etme kiloyu ama doktorunla konuş bence bulantı kesici falan versn
Nehirkaya25 Cumaserife 28 haftalik bebek 1.5 kilo olmaz gramdir hala. Fatma353535 ben o haftalarda 4 kilo almistim canim sıkıntı yapma kendine son aylarda sende bebekte baya aliyosunuz
Fatma353535 Esra13 kilo almadım diye üzüldüm yazdığımı hatırlamıyorum. Sadece ilk gebeliğim olduğu için benim gibi olan var mı diye soruyorum. Lütfen konuyu saptırmayın
Humi Fatma353535 cok kisi var az kilo alan ilk baslarda yemedigoniu icin vermissiniudir bebek almistir o kiloyu. Arkadasimda sizin gibi 7 aylikti 3 bucuk kiloydi simdi dogum yapti cok guzel bi oglusu var 3400 dogdu korkma
Felipe Fatma353535 çok normal 😆 burda bilip bilmeden yorum yapanlara sinir oluyorum 37 haftalıgım 5 kg almışım
Fatma353535 Felipe sizlerin yorumlarını görünce moral buldum. Sonuçta ilk gebeliğim ve haliyle insan merak ediyor normal olup olmadığını. Bilip bilmeden yorum yapıp konuyu başka yine çekenler var
Happpm Fatma353535 bence senin aldıgın kilo degl bebegn kilosu önemli canım onun kilosu iyise bence sevin ne güzel azıcık kilo almşsn
Fatma353535 Happpm bu aydan sonra alırsın diyen çok var. Ama bende tabiki kilo almak istemem. Bebeğim sağlıklı olsun yeter 🙏