Nslhn2019 Esila4549 ayakları aşağıda olunca ben kötü oluyorum hissediyorum böyle ayaklarını kafa inince Of kasıl ağrısı :( normal o zaman çatım açılır diye korkuyorum doğum başlar diye nasıl anlarım ki diyorum bilmiyorum
Medine_1992 Esila4549 bazen diyorum keşke benimde aşağı inse sanki ağzımdan ckacak o kadar yukarıda ki 🤷♀️
kubra6495 Nslhn2019 benimde sarıydı kokusuz bugün beyaz bide bugün göğüs kafesi göğüslerimde ki damarlar masmavi oldu iyice
Asli1136 kubra6495 vallahi kişiden kişiye değişiyor benim de kız bebek ama midem de geziyor resmen karnımda aşağı düştü ama yine kızım hep yukarda hareket ediyor☺️☺️
kubra6495 Asli1136 korkuyprum valla bende bişey olursa diye. Kilosu normalden fazla böyle sorunlar yaşyorum bi kaç gün öncede süt geldi ikisinden de bi damla gibi az bişey tedirgin oluyorum daha çok erken
Asli1136 kubra6495 korkma diyecem ama insanın elinde değil hayırlısı ile doğumunu yaparsın inşallah🙏 Bende korkuyorum nasıl doğuracağım diye 36 haftalık olduk. Hayırlısı ile inşallah gelir bebişlerimiz☺️☺️☺️
2cocukluana_ Esila4549 canım ağrın felan yoksa endişe etme bebeğin doğum pozisyonu olan baş geliş yapmıştır
wita Esila4549 benim 26 dan beri asagida ve dogum pozisyonunda 36 ya gircem bu hafta canım dogmaya niyeti yok korkma 😇😇