Esila4549 31+2 haftalıgım ve karnım bu gun bebek biraz donme hareketleri yaptı degısık degık hareketler etti sonra bu aksam ustu esim fark etti karnım aşagı inmis ya erken degıl mi sizce?
Gulbebek Esila4549 benim 33. Haftada indi şu an 37+4 olduk kızım daha gelmedi🥰 Sorun yoktur merak etmeyin kişiden kişiye değişiyor.
Srpplt Esila4549 Karnınızın aşagi inmis olması tek basina dogum gostergesi degildir akintinizi kanamanizi suyunuzu takip edin herhangi bir degisim olursa hastaneye gitmeniz gerekecektir. Stres yapmayın icinizi ferah tutun Rabbim zamaninda ve saglıkla kucaginiza almayi nasip etsin 🤲
kubra6495 Esila4549 bende merak ediyorum bu durumu 29+4 haftalığım dün karnım daha çok büyüdü bi anda ağırlaştım yoruluyorum nefes alamıyorum konuşurken zorlanıyorum benek hareketleri bazen acıtıyo ve karnım aşağıda bebeğim hiç yukarı çıkmadı zaten ama sanki dünden beri daha çok aşağıda gibi geliyo bana. Kız bebekler kasıkta olur derler ama bilmyorum 🤦🏻♀️ Doktora da perşembe günü gidicem bakalım
Esila4549 Gulbebek rahatladım saolun İnternette 35 haftalarda inmeye baslıyor yazıyordu ondan endişe ettim
Meryemmom Merhaba , belki doğum pozisyonu almıştır pozisyon için erken değil ama ağrı sızı olursa suyunuzu akıntınızı takip edin ufak bi şüphede acile yada doktorunuza başvurun.
Nslhn2019 kubra6495 evet benimde hamileliğimin başından beri aşağıda benimde 29+4 haftalık :) aynıyız yani ve bugün benimde kasıklarıma vurdu ağrı sol kasığıma korktum hastaneye gidecektim düşün ama şimdi rahatladım ağrım geçti birde çatım ağrıyor sanada oluyor mu kaşık ağrısı ?
Esila4549 kubra6495 gecmıs olsun canım benim de hep kasıktaydı hıc yukarıda hissetmedım ama şu an resmen gobegımın tepesi inmis
Asli1136 kubra6495 vallahi kişiden kişiye değişiyor benim de kız bebek ama midem de geziyor resmen karnımda aşağı düştü ama yine kızım hep yukarda hareket ediyor☺️☺️
kubra6495 Nslhn2019 aa ne güzel aynıyız :) kasık ağrım tek taraflı oluyo sol taraf ağrıyo ve acıyo. Akıntımda bembeyaz süt gibi ama mantar enfeksiyonu değilim daha önce iki kez mantar olduğum için biliyorum sağsalim doğsun istiyorum artık 😒
Esila4549 Nslhn2019 bende de 29 haftalik çatım agrıyordu vajınam da agrı oluyordu doktor dedı bebegın ters ayakları asagıda ondan agrıtıyor 10 gun sonra dogum pozisyonu aldı sukur rahatladım dedim sımdı de Asagı indi oturunca kasıklarım agrıyor
Nslhn2019 kubra6495 benimde mantarım var hamileliğimi öğrendiğimden beri benimde akıntım süt gibi sarı renkte oluyor . sol kasığım benimde bugün ilk defa böyle oldu sabah 5 TEN akşam 5 e kadar sürünce ara ara geldi korktum ama baktım akıntıya öyle değişmedi su gelmedi ağrım artmadı şimdi geçti
kubra6495 Nslhn2019 benimde sarıydı kokusuz bugün beyaz bide bugün göğüs kafesi göğüslerimde ki damarlar masmavi oldu iyice
Nslhn2019 Esila4549 ayakları aşağıda olunca ben kötü oluyorum hissediyorum böyle ayaklarını kafa inince Of kasıl ağrısı :( normal o zaman çatım açılır diye korkuyorum doğum başlar diye nasıl anlarım ki diyorum bilmiyorum