Minnos-anne Kadererbay tecrübeli siniz ozaman Allah hayırlısıyla sağlık kucağınıza almayı nasip etsin😍
Minnos-anne Medineygn demek sizde benim gibi yaptınız merak işte herkwsin bir ilki oluyor benim ilk gebeliğim 🤣
ycllksa Minnos-anne canım göğsünü sıkmandaki amaç ne ? Çok merak ettim açıkçası. Erken doğumu tetikliyor resmen doktorlar yapma sıkma diye uyarıyorlae
Minnos-anne ycllksa bilerek yapmadım süt topladimi ne zaman olucak diye merak ettim merak dindi herkes farklı şey söylüyor siz sanki yapmadınız her hamile anne yapmıştır bilmeyerek
ycllksa Minnos-anne ben araştırdığım için öncesinden yapmadım ama süt gelse nolacak erken haftalarda biriktirecek misin ? Stok mu yapicaksın onu da anlamadım
Dibeee Minnos-anne erken gelmiş baya ama sıkma doktorum kesinlikle elleme akıyorsa aksın diyordu düsük erken dogum VS tetikler dedi sıkma bidaha benim ilk hamileliğimde 25 te falan gelmişti sarı yapıskan
Sibelcik Minnos-anne sıkma canım bebek için ilk süt birikiyor ve en sağlıklı süt . Ve sıkarsan yollar açılır büyüğümün tavsiyesidi☺️