hs2015 15+4 haftalık hamileyim 70 kilo ile hamile kaldım sadece bir kilo almışım acaba yediklerim mı yaramıyor merak ediyorum🤭
Mslm Ya benim doktorum söylemiyor gıcık adam ya zorla boyunu öğrendik kilosunu söylemedi bilmenize gerek yok diye 26+3 de 30-35 cm dedi
Bebekkikusu Yasemin58 benimde 29 hafta 1750 gr ama doktorum iri bi bebek dedi, sizede oyle bisey soylediler mi
Yasemin58 Bebekkikusu evet banada iri bi bebek dedi 2 hafta önden gidiyor sezeryan olabilr böyle giderse dedi şimdi kaçıncı haftadasınız acaba
Nur24 Yasemin58 valla hiç güvenmeyin 34. Haftaya kadr banada iri bebek cok kilo aliyo gelişimi önden gidiyo denildi hep taaki 35.Haftaya kadr yavaşladı ve 20 günde 200 gr aldı ve haftasıyla orantılı oldu yiyin için yani ben üzuldum yani
Neb Nur24 benimde öyle oldu ama bana plesenta yaşlanmaya başlamış dedi sana da öyle bir şey dedimi canım
Nur24 Yasemin58 evet dedi dikkat et yoksa normal doğum istiyosan zor olur dedi ama ben her zamn ki gibi devam ettim ama bebeğim almamış 20 günde gelişimi kendi haftasiyla uyumlu olduu
kitapkurdu Fdm4 24+2de gittiğimizde 31,5 cm boyu 819 gram kilosunu demişti doktor 😍 şuan yarın 25olucaz
Sznarslan Fdm4 35+4 teyiz .34.haftamda 2.500 grmdı.36.haftamda bi daha gidicem bakalım kaç kilo olmuş olacak.