Gizemdiyarilaslan Sunay10_ canım isim bulduk ayaz dedik baya bi ayazda karar verdik sonra ne olduysa ayaz olmaktan çıktı bilmiyoruz şuan ikimizde sessiz kaldık sanırım isimsiz bi bebek olucak bu konu beni sinirlendiriyor artık 7.5 aylığız az değil ki
__tugbaa__ 27+2yiz bizde çok kilo almadım en son 6 kilo almıştım. Sadece karnımda ve birazcık bacaklarda var. Sağ kaburgam batıyor bir kaç gündür umarım büyüdüğü için normaldir.
Gizemdiyarilaslan Poncik77 aynen canım sadece karnım var belim ince kalçam küçülmüş gibi hissediyorum bazen
Poncik77 Gizemdiyarilaslan kalçam da kilo aldı bnim ama bakınca sadece göbek den almışım gbi sanırım 45kilo ile hamile kaldığım için 😁
Poncik77 1Minikmucize benimde biraz büyüdü sanki burnum erkek bebek bekleyenlerin burnu büyük olurmuş demişti geçenlerde birisi bnA dmek doğruymuş😂
Gizemdiyarilaslan Hatice_mustafa Ben kendime kanguru diyorum yavrumu kesemde taşıdığım için 🙈 çok hareketliyiz aynı kaburga kemiği sağlam mi bilemiyorum katır kutur sesler geliyor artık ve sağ taraf bildiğin onun futbol sahası sola binde bir geçiyor bugün benimde biraz az hareketliydi canım hafta hafta hareketleri çok Farklı oluyor hayırlısıyla gelsin bebeklerimiz inşallah
Hatice_mustafa Gizemdiyarilaslan Kanguru yavrusu çok güzelmiş. 😀😀😀 . Saglikl a gelsin o zaman canım .
Felipe Gizemdiyarilaslan normal bnm de oyle 36 haftam bitecek aldıgım 5 kg 😉 bebek de gayet kilolu ve saglıklı
Gizemdiyarilaslan Felipe ben kaç aldım bilmiyorum canım yaklaşıık 1 ay öncesine kadar hiç kilo almamıştım şimdi illa almışımdır bebek alıyor sonuçta
Gizemdiyarilaslan Mom46 aynı karınlar benimde böyle bu kadar bel ince kalça küçükldü gibi geliyor bana bilmiyorum artık ama sadece böyle karnım var 🐥 bide etim yumuşadı ya taş gibiydim 🙈
Felipe Gizemdiyarilaslan tabi canım normaldir yani 10-15 de alsaydım asla ama asla dert etmezdim bebeğimi taşıyorum kılodur alınır verilir zaten cok zayıf değilim 74 ile kaldım 79 um boydan dolayı sırıtmıyorum
MrsYay Gizemdiyarilaslan benimde bebeğim erkek ve sadece göbeğim var 36+1 im 12 kilo aldım 🙈Benimde hep sağ tarafımda ve kaburga ağrısından mide ağrı ve yanmasından mahvoldum 😳 Bide biz hala tesr duruyoruz C şeklinde doğum pozisyonu almadık 😔
Mekamu Ben de sadece bir karpuz göbüşe sahibim. Bebeğimin kafası hep sağda ve yan duruyor sağolsun, taş gibi göbeğim 🤦🏻♀️
Essmaak Gizemdiyarilaslan Gizemdiyarilaslan aynen sorma yaa hep sağda sadece göbeğim çıktı 33 haftadayım 💃🏻
Gizemdiyarilaslan Essmaak Uyku sorunu çekiyormusn uyandığımda lavabo için yatağa girince uyuyamıyorum illa sıcak suya giricem ya belden aşagı yada komple duş alıcam ki uyucam böyle sorunun var mi
nilgun_41 Gizemdiyarilaslan 20 haftalığız oğlusumla sadece önden hafif göbeğim var hamile olduğumu bilmeyen anlamıyor 🤭
Gamzenur60 Gizemdiyarilaslan 26 haftalık erkek ama benim vücudum da toparlandı çünkü 12 kilo aldım mecbur vücutta şişti 😂😂
wita Gizemdiyarilaslan ben 14 kilo aldim 36 ya giricem ve hala eski pantalonlarima giriyom göbek kapanmiyo full göbege gittim yakında yururken öne düşcem diye korkuyorum 😂😂😂
Gizemdiyarilaslan wita al bendende o kadar pantolona giriyorum ama göbek kapanmıyor sadece göbek var insanın göbeği olunca kalça diye bunalıma giriyor 😂
TahaninAnnesi Gizemdiyarilaslan Benim de erkek 39. haftamdayim ve sadece gobegim var..Ama bu durum cinsiyetten mi yoksa bunyeden mi bilemiyorum gecen yil yegenim de erkek bebek bekliyordu ama tum vucut olarak kilo almisti. Benim beslenmemle alakali olabilir hamileyim diye abartip yemedim hamur isi vs pek tuketmedim saglikli beslenmeye calistim hatta herkes sen nasil hamilesin cok az yiyorsun cocuga anne karninda diyet yaptiriyorsun diyordu😆😆
TahaninAnnesi Gizemdiyarilaslan Benim de erkek 39. haftamdayim ve sadece gobegim var..Ama bu durum cinsiyetten mi yoksa bunyeden mi bilemiyorum gecen yil yegenim de erkek bebek bekliyordu ama tum vucut olarak kilo almisti. Benim beslenmemle alakali olabilir hamileyim diye abartip yemedim hamur isi vs pek tuketmedim saglikli beslenmeye calistim hatta herkes sen nasil hamilesin cok az yiyorsun cocuga anne karninda diyet yaptiriyorsun diyordu😆😆
Gizemdiyarilaslan TahaninAnnesi kız bekleyen kuzenim var heryerden aldı bildiğin top gibi oldu ama erkek bekleyenler genelde sadece karnı çıkar derler bende öyle oldu az sık yiyorum bazen kaçırıp çok yiyorum sma kilo almıyorum allahtan bebek alıyor