Gizemdiyarilaslan Erkek çocuğunda sadece karnınız mı çıktı yoksa komple vücudunuz kilo aldı mı 32 haftadayım sadece karnım var vücudum önce sertti şimdi yumuşak normal mi bunlar ay bide bebek hep sağ tarafta kaburga felan kalmadı bende 😂
Hatice_mustafa Gizemdiyarilaslan Benimde aynı erkek 32. Haftadayız ve benim de sadec e göbek önde futbol topu gibi diyorum kendi kendime😀😀😀 bizim ki hep çok hareketliydi gün içinde az bi hareketleniyor hareketleri eskisi gibi değil sizin nasıl?
Gizemdiyarilaslan Poncik77 aynen canım sadece karnım var belim ince kalçam küçülmüş gibi hissediyorum bazen
Suhedq Benım ılk cocugum erkektı ondada aynıyım kızdada aynıyım sıan kız erkek farketmıyo bunye ıle alakalı aslınfa
Gizemdiyarilaslan Hatice_mustafa Ben kendime kanguru diyorum yavrumu kesemde taşıdığım için 🙈 çok hareketliyiz aynı kaburga kemiği sağlam mi bilemiyorum katır kutur sesler geliyor artık ve sağ taraf bildiğin onun futbol sahası sola binde bir geçiyor bugün benimde biraz az hareketliydi canım hafta hafta hareketleri çok Farklı oluyor hayırlısıyla gelsin bebeklerimiz inşallah
Ozlemdmn Ben 19 haftalık erkek çocuk bekliyorum valla göt göbek basen heryerden aldım göğüs of maşşallah 5 aylık değilde 6 gibi belki 7 gibi öyleyim yani kilo aldım ama çok şiştim az iyodum sabah kahvaltı birde akşam yemeği ona rağmen
Mervedicle Gizemdiyarilaslan benide gören kız sanıyor yassı biraz karnım ama erkek olduğunu öğrendik herkes kız diyince öyle hazırlamıştım kendimi sürpriz oldu💙
Efuchama Gizemdiyarilaslan 31+0 şuan karnım dışında hiç kilom yok ve göbeğim bazen sert bazen yumuşak ama genelde yuvarlak
Meryem15Denizzz Gizemdiyarilaslan Ben daha 16 haftadayım hiç kilo almadım ama karnım çıktı baya özellikle de 2 haftadan belli çok belli
Koalina Benimde kız 37 olucam karnımdan başka hiç bişeyim yok dahiliye doktoru konuştu konuştu geçen hamilemisin dedi 😅 eşim bile sürekli yüzünde hiç neden değişiklik olmadı diyor yani herkesin bünyesi ve vücut yapısı ile alakalı
Aras-Altay Gizemdiyarilaslan 37 haftalığım sivri göbeğim var yanlarım felan hiç yok benimde bebeğim sağda sağ yatamıyorum o yüzden 🥰
benim-kalbim-o Gizemdiyarilaslan Benimde sadece göbeğim var başka yerden kilo almadım karnımda taş gibi yumuşar inşallah benimde sağda orda kıpırtılarını hissediyorum 😅
simsekkiz8 Gizemdiyarilaslan sadece karin bolgem cokk buyudu kol ve bacaklarim ayni cok cirkin goruntu ortaya cikti😬😬 bende hep solda
Mom46 Gizemdiyarilaslan 23 haftalığım sadece Karnım var eşim şey diyor sanki önüne emanet karpuz bırakmışlar gibi duruyor diyor😂😂 belim felan inceldi hepsi öne toplandı🤷🏻♀️Umarım son haftaya kadar böyle olurum Buda şuanki halim https://i.imgyukle.com/2020/01/26/Vb6mGQ.jpg
Gizemdiyarilaslan Mom46 aynı karınlar benimde böyle bu kadar bel ince kalça küçükldü gibi geliyor bana bilmiyorum artık ama sadece böyle karnım var 🐥 bide etim yumuşadı ya taş gibiydim 🙈
Minikkalp4167 Gizemdiyarilaslan bendd 34 haftayim.karnim top gibi. bacakalarimdan da kilo aldim biraz.ama goren kilo almamissin diyolar.12 kilo almisim
zelis63 Gizemdiyarilaslan bende 31 haftalık hamileyim benmde sadece karnım birazcık çıktı benmde poposunu kaburgama dayamıs çok zorluyor